Ne olmuş Moria'ya ?Enel ve Moriah?
@İnari Reis farkını belli etmeli sonuçta, kazandıktan sonra düştüğü sürece sıkıntı yok benim açımdan ha tek yerse daha şekil olur tabi xD
Ne olmuş Moria'ya ?Enel ve Moriah?
Boş ver Moriah ? Ya Enel?Ne olmuş Moria'ya ?
@İnari Reis farkını belli etmeli sonuçta, kazandıktan sonra düştüğü sürece sıkıntı yok benim açımdan ha tek yerse daha şekil olur tabi xD
O kuş amaneden ise Zoro'ya ödül bile gelmez wano sonu.Bir haber ve altına düşecek yorumu atıyorum şuan.
Flaş flaş flaş
Zoro, uçan kuşu diliyle yakaladı !!!
Malum çevrelerin yorumu.
Kuş yamuk uçuyordu
@amaneden'in işi. Haber kanallarını tıkamış
@Millennium Wizard ile farklı karakterlerin fanları olsanız da iyi anlaşabileceğiniz gözlerden kaçmıyor.@amaneden'in işi. Haber kanallarını tıkamış
Logia, ne yapmasını bekliyorsun ? Gökten vahiy olarak haki mi yüklesinler çocuğa başarısız örnekler, Kaku falan der insanBoş ver Moriah ? Ya Enel?
Biz 1 taşla 5 kuş vurmasını bilirizO kuş amaneden ise Zoro'ya ödül bile gelmez wano sonu.
Aynen bana da öyle geliyor yine sahte haber.Luffy'i şişirirken gazetelerde Zoro yok sayılıyor.
Pembeyi severiz@Millennium Wizard ile farklı karakterlerin fanları olsanız da iyi anlaşabileceğiniz gözlerden kaçmıyor.
Söz konusu Lütfü ise yedi düvelin biraraya gelme olasılığı var. Lütfü çok başka karakter karşıtlarını bile yumak haline getiriyor.Toplama gücü çok başka.@Millennium Wizard ile farklı karakterlerin fanları olsanız da iyi anlaşabileceğiniz gözlerden kaçmıyor.
Sugoi...Söz konusu Lütfü ise yedi düvelin biraraya gelme olasılığı var. Lütfü çok başka karakter karşıtlarını bile yumak haline getiriyor.Toplama gücü çok başka.
Tek atarak kazanmasının şekil olduğu yetmiyor üstüne tek yerken bile şekil oluyor abimiz. İşte ADAMlık budur.Ne olmuş Moria'ya ?