Reyizi görünce katılmasam da katılırım zaten. Bakışıyla beni adeta etkisi altına alıyor.John Cena, Can Sinan. Bu anlamlı bak.
Reyizi görünce katılmasam da katılırım zaten. Bakışıyla beni adeta etkisi altına alıyor.John Cena, Can Sinan. Bu anlamlı bak.
Reyis de beni çeken bir şeyler var. Çözemedim bir türlü.Reyizi görünce katılmasam da katılırım zaten. Bakışıyla beni adeta etkisi altına alıyor.
Bence herkesi çekiyor ya. Canım sıkıldıkça açıp bakar oldum. Durduramıyorum kendimi. SjsjsjsjReyis de beni çeken bir şeyler var. Çözemedim bir türlü.
Hayirdır Zoro foruma tatsumaki mi yolluyor ?Bence safını Zoro dan yana tut yoksa bir tatsumaki’nin içinde diğerleri ile kaybolmanı istemem
Hahaha Valla dediklerimizi yaparsa buraya kadar gelir artıkHayirdır Zoro foruma tatsumaki mi yolluyor ?
Ohoo Zoro'dan once siz bizi kovalarsınız. Korkmaya basladim.Hahaha Valla dediklerimizi yaparsa buraya kadar gelir artık
O zaten kaçınılmaz bir gerçek. Bir gece ansızın 81 Wano 82 Elbaf 83 Raftel hahahOhoo Zoro'dan once siz bizi kovalarsınız. Korkmaya basladim.
84 forum. :SO zaten kaçınılmaz bir gerçek. Bir gece ansızın 81 Wano 82 Elbaf 83 Raftel hahah
Evet 84 forum onu unutmuşum bak84 forum. :S