Valla Aşura Doji Jack'e üstünlük bile sağlıyorsa Kın'daki diğer elemanlardan da yakın bir performans bekliyorum şahsen.Sasaki reis'e hafif kaçar. Denjiroyla king'e dalsınlar.
Valla Aşura Doji Jack'e üstünlük bile sağlıyorsa Kın'daki diğer elemanlardan da yakın bir performans bekliyorum şahsen.Sasaki reis'e hafif kaçar. Denjiroyla king'e dalsınlar.
Bir de kawa'da kılıç ustalığının yanında fiziksel güçte var sanırım. Sumo yapmak istiyorum falan diyordu.Valla Aşura Doji Jack'e üstünlük bile sağlıyorsa Kın'daki diğer elemanlardan da yakın bir performans bekliyorum şahsen.
Wano'daki en iyi Sumocu olarak geçiyor, görücez bakalım ne kadar iyi.Bir de kawa'da kılıç ustalığının yanında fiziksel güçte var sanırım. Sumo yapmak istiyorum falan diyordu.
Deviantart?Google'dan ara dediğimde bu şekilde arıyor, nereden buldun bu art'ı?
Boş ver ya, biri çizmiş etrafa yayılmış.Deviantart?
İyici body"cilere dönmüş.
Wano'da sanırım ekstra kaslı olarak çizmeye başladı Luffy'yi. Özellikle kol ve göğüs çalışmış olabilir :Fİyici body"cilere dönmüş.
Zoro'nun yanında sıska kalıyor diye beleşten şişti böyle 2 dakikadaWano'da sanırım ekstra kaslı olarak çizmeye başladı Luffy'yi. Özellikle kol ve göğüs çalışmış olabilir :F