Zevke gel hacıı
Zevke gel hacıı
Adam gibi boy çiz şu karakterlere bu nedir ya, bitirdin bizi be...
Düzenlemen çok hoşuma gitti.Neyse Robin-Senpai'nin askerleriyiz.Tam düzenleme yapıyodum.
Mükemmel ya.
Şeytanın korsanfanı dinden çıkarmak için gönderdiği ajanı mısın la, bunlar ne ramazan ramazan Bunları sakla bir kenara, ramazandan sonra topluca paylaşırsın
Forumu bilen oruçlu zaten ramazanda bu başlığa girmezŞeytanın korsanfanı dinden çıkarmak için gönderdiği ajanı mısın la, bunlar ne ramazan ramazan Bunları sakla bir kenara, ramazandan sonra topluca paylaşırsın
Doğru aslında, senin nikini görüpte girmek ayrı bir şey Bildiğin o arzuyla girmiş oluyorsun otomatikmen, bir de centilmenlik edip spoiler'a not eklemişsin. Ayakta alkışlıyorum seniForumu bilen oruçlu zaten ramazanda bu başlığa girmez
Ne oldu ramazanı unuttun 2 dakikadaDoğru aslında, senin nikini görüpte girmek ayrı bir şey Bildiğin o arzuyla girmiş oluyorsun otomatikmen, bir de centilmenlik edip spoiler'a not eklemişsin. Ayakta alkışlıyorum seni
Şu paylaştığın Nami çizimini arşive aldım, ilk defa Nami'nin bir çiziminden hoşnut oldum, ilginç. Sanatçısı malum mu acaba?