Günlük doz.
Ondan değil canım, hakikaten güzel çizim. Bütün detaylar itibariyle özenilmiş, üstünde durulmuş. Daha önce bunun gibi bir fanartı gördüğümü hatırlamıyorum(Nami hakkında). Maharetli sanatçıları takip etmeyi seviyorum, yoksa Nami karakterini hiç sevmemNe oldu ramazanı unuttun 2 dakikada
Adını ağzına almadan önce destur getir.Ninja kaplumbağalara benzemiş. Tabi biraz daha tosun u
Pardon reis istemeden abdülhamit'i savundum.Adını ağzına almadan önce destur getir.
#kawasasakiiledövüşsünPardon reis istemeden abdülhamit'i savundum.
#kawatayfayakatılsın
Google images'da ara deviantart'da var. Ama direk linkini koyamam Çizen o mu bilmiyorum.Ondan değil canım, hakikaten güzel çizim. Bütün detaylar itibariyle özenilmiş, üstünde durulmuş. Daha önce bunun gibi bir fanartı gördüğümü hatırlamıyorum(Nami hakkında). Maharetli sanatçıları takip etmeyi seviyorum, yoksa Nami karakterini hiç sevmem
Yalnız şaka bir yana, ramazanda çizim karakterlerine bakmaktan ne gibi bir zararımız oluyor acaba? Bir takım artistlerin eserleri neticede, Nami'ye bakıp da hallenecek halimiz yok ya. Bedeni çıkarsan çocuktan farkı yok, Oda'nın acayip kadın çizimlerinin ürünü(üzgünüm capon, ama kadın çizemiyorsun ) bir karakterden ne gibi bir haz alınabilir? Koca koca gözler, küçücük surat, diğer uzuvları çok orantısız çizmek falan, gerçekten zevksiz ya bu Oda.
Sasaki reis'e hafif kaçar. Denjiroyla king'e dalsınlar.#kawasasakiiledövüşsün
Google images'da ara deviantart'da var. Ama direk linkini koyamam Çizen o mu bilmiyorum.