Onun tek zıttı karasakal. Yenerse o yener yoksa kuponum tuttu diyen evin üçkağıtçı oğlu gibi OP dünyasında gezecek...Bence shanks asla kaido, big mom durumuna dusmez im ip olur sallanir, karasakal lastik olur uzalir kisalir ama shanks’i rezil etmez ayarsiz herif.
Bu arada bilmem kac yasinda su kadar odulu olan oyle hakisi olan potansiyel daglar taslar olan adam, karasakaldan cizigi aliyor esit goruyor ayni karasakal adamlari ile birlikte mf’de magellan’a kurban oluyordu. Ya magellan kk ya da oda da mantik yok. Zor denklemOnun tek zıttı karasakal. Yenerse o yener yoksa kuponum tuttu diyen evin üçkağıtçı oğlu gibi OP dünyasında gezecek...
Mf de magellan? Peki...Bu arada bilmem kac yasinda su kadar odulu olan oyle hakisi olan potansiyel daglar taslar olan adam, karasakaldan cizigi aliyor esit goruyor ayni karasakal adamlari ile birlikte mf’de magellan’a kurban oluyordu. Ya magellan kk ya da oda da mantik yok. Zor denklem![]()
Impel down olsun arada 2 yil mi var yani? Suresini tam bilmemek ile birlikte impel down ile mf zamansal acidan ayni hafta icinde olup bitiyor bile olabilir. Onemsiz detaya takilma.Mf de magellan? Peki...
One piece nika olayindan sonra ishal olmuş küçük bebek gibi sıçtı arkadaşlar.Kaido düşmemesi gereken hallere düştü. İp olduğunda resmen acıdım düşmana. Normal yollardan yendirseydi, Shanks gibi haki masterı yaptırarak neyse derdin. Araya komiklik katacağım derken tanıtımını muazzam yaptığın bir karakteri bölümlerde şaklabana çevirirsen o tanıtım bana göre zedelenir.
Shanks içinde böyle olacak gibi.