Canon bölüm dediğin hangi sayıFilm mallık da filme özel çıkarılmış o canon bölümden ötesi yok işte
Canon bölüm dediğin hangi sayıFilm mallık da filme özel çıkarılmış o canon bölümden ötesi yok işte
ya gene o okeydi Z çökmüş devri gemiş falan da ayrıca güzel bir hikaye vardı, dövüşü kenara koyabiliyordun. Strong world içi boş. Prime şiki döven o zamanlar komutan etmeyen Luffyi konu alıyor :dEskiden amiral olan z'nin g2 luffy'e yenilmesi kadar sacma işte
beğendiğm tek 1op filmi bile yok benim
Filmin ismi Strong World. Canon olan manga sayısına özel çıkarılmış olan ovanın ismi ise Strong World Episode 0. İyi tahrik ettiniz gece gece ha. Ben birine ters yapmadan gideyim en iyisi.Filmin ismi o zaten :/ neyse senin zevkli birisi olduğunu bildiğimden aksini kastettiğini düşünmemiştim zaten
https://mangadenizi.com/manga/one-piece-strong-world/01/20Canon bölüm dediğin hangi sayı
Filmi izlememek için başka bir sebep. Shanks'ın kızının memesinden banane kardeşim.Uta shanks'ın kızıymış.
Z de iyi bak onu da yabana atma. Bu ikisi hepsini ezer...Strong World Episode 0 > bütün OP filmleri