Ne olmuş Shanks’a? Fragmanda kötü bir şey göremedim ben. Uta kardeşimiz de gayet başarılı bir sanatçı olmuş. Momo Wano’nun kapılarını dünyaya açtığında ilk konseri gelip o verir umarım.Sen Shanks'ciydin di mi? Geçmiş olsun usta.
Ne olmuş Shanks’a? Fragmanda kötü bir şey göremedim ben. Uta kardeşimiz de gayet başarılı bir sanatçı olmuş. Momo Wano’nun kapılarını dünyaya açtığında ilk konseri gelip o verir umarım.Sen Shanks'ciydin di mi? Geçmiş olsun usta.
Dragon, Yasopp falan erkek oğlunu bırakıp gitti de linci yedi. Shanks hanzosu kız çocuğu bırakıp gitmiş o bile eksi yazar.Ne olmuş Shanks’a? Fragmanda kötü bir şey göremedim ben. Uta kardeşimiz de gayet başarılı bir sanatçı olmuş. Momo Wano’nun kapılarını dünyaya açtığında ilk konseri gelip o verir umarım.
@Sir Crocodile bir sen iki Baron Omatsuri ne yav aynı filmden mi bahsediyoruz o ne saçma şeydi filmin ana düşmanı çiçeğe dönüşmüştü.Bence Baron Omatsuri ve Strong World 0 güzeldi. Baron Omatsuri filminin tezat çizimleri ve konusu hoşuma gitmişti, Luffy'i o kadar çaresiz görmek renk katmıştı. Strong World 0 ise Canon falan
Zamanında dediğim gibi, Usopp gibi oğlum olsa ben de bırakıp giderim. Shanks kızını annesine bırakmıştır, sonra bir takım olaylar olmuştur falan. Ama Luffy Uta’yı döverse çarşı karışır. Shanks vs. Luffy kesinleşecek bu gidişle. Zaten fragmanın sonunda da klasik sosyopat ana düşman karakteri repliği söyletmişler Shanks’a.Dragon, Yasopp falan erkek oğlunu bırakıp gitti de linci yedi. Shanks hanzosu kız çocuğu bırakıp gitmiş o bile eksi yazar.
Çiçeğe dönüşme değil yav tam olarak. Fakat tema ve hikaye olarak güzeldi yani, hele de olay OP olunca iyi film bulmak zaten zor.@Sir Crocodile bir sen iki Baron Omatsuri ne yav aynı filmden mi bahsediyoruz o ne saçma şeydi filmin ana düşmanı çiçeğe dönüşmüştü.
Onu yenen bile Luffy değil eline bir yay almış elemanın teki olmuştu
Kasmaya çalıştığı rezil dram hikayesine girmeyeceğim bile fıkra dinlesem daha çok üzülürüm öyle diyeyim. :/