Babası Mihawk değildir umarım.Uta shanks'ın kızıymış.
Babası Mihawk değildir umarım.Uta shanks'ın kızıymış.
Hiçbir beklentim yoktu kendimce eğleniyorumNe bekliyordunuz ki? Cidden Shanks'ın Roger'dan sonra ki macerasını mı anlatacaklardı?
OP filmi bu OP...
Sense tehlikeli sularda yüzüyorsun Shanks lobisi çok büyük lobi.. adresini bulup kelleni alırlarBabası Mihawk değildir umarım.
Seri sonu 2 yıl önce ki OP'den eser kalmayacak, şimdi hiç olmazsa kırıntıları var. Buna şükredeceğimiz zamanlarda gelecek...Bu filmde de Eğlenmeyi Bilen Çocuğu açıklar rahatlarız işte :d
Bilgi verilirse iyi yoksa film olarak alakasız bir şeyler çıkar her zaman ki gibi.Hiçbir beklentim yoktu kendimce eğleniyorum
Bu kadar önemli bir karaktere manga dışında aile üyesi vermek çok sıkıntı. Saçmalık bence.Sense tehlikeli sularda yüzüyorsun Shanks lobisi çok büyük lobi.. adresini bulup kelleni alırlar
Ne kadar çöp olsada hayvan gibi para kaldıracaklar biz enayilerde oturup kaç saat belki shanks gözükür diye izleyeceğiz.41 saniyelik teaserdan bile filmin çöp olduğu belli Stampade gibi yığ baba her karakteri zaten satış yapar Cidden Op'nin Z dışında iyi filmi var mı ya ?
Strong World Episode 0 > bütün OP filmleri41 saniyelik teaserdan bile filmin çöp olduğu belli Stampade gibi yığ baba her karakteri zaten satış yapar Cidden Op'nin Z dışında iyi filmi var mı ya ?
Kızın tasarımı çok iğrenç op değil, moba karakteri yapmışlar. O kızda olsan olsa Linlin'in kızı olur Şenkse hiç yakışmamışBu kadar önemli bir karaktere manga dışında aile üyesi vermek çok sıkıntı. Saçmalık bence.