Filmde canon diyebileceğimiz neler var..İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
Big Mom yaşıyor muydu gerçekten ve yaşıyorsa cildinde yanık izi vs. var mıydı?İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
Shanks'ın yüzü neden yara bere içindeydi?İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
Filmde karşılıklı bağırışmalar ve Uta konseri ne kadar sürüyor? Filme gitmek istiyordum ama 1 saat boyunca Luffy'nin adını sayıklayan ağlak bir kız ve konseri eşliğinde gözlerinden kalpler çıkan korsanları göreceğimi düşününce hevesim kaçıyor.İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
Ado'nun performansı nasıldı?İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
3. filmden daha mı kötü?İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
Shanks haki salınca wuhuuuu çektin mi dostum?İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.
Sorum var ama biraz zor bir soru.İzledim, filme dair tek iyi şey filme girerken verdikleri ciltli kitapçık (80 sayfa). Rahatlıkla izlediğim en kötü OP filmi diyebilirim. Üzerine yorum yapmak bile istemiyorum Sorusu olan varsa elimden geldiğince anlatırım yine de.