Belki taslaklardan bakarken eski ismini gerçek ismi de yazmışlardır, belki okurken yanlış okumuşlardır, belki de doğru okuyup yanlış yazmışlardır. Ne önemi var ki?Oda unutmamıştır veya net olarak kontrol ettiği için değiştirmiştir diyorsun yani.
Belki taslaklardan bakarken eski ismini gerçek ismi de yazmışlardır, belki okurken yanlış okumuşlardır, belki de doğru okuyup yanlış yazmışlardır. Ne önemi var ki?Oda unutmamıştır veya net olarak kontrol ettiği için değiştirmiştir diyorsun yani.
Kartlarının güvenilirliğin sorgulamak için önemli tabi ki de nasıl ne önemi var?Belki taslaklardan bakarken eski ismini gerçek ismi de yazmışlardır, belki okurken yanlış okumuşlardır, belki de doğru okuyup yanlış yazmışlardır. Ne önemi var ki?
Buradan "Kartlara güven olmaz." manası çıkarmaya gerek yok bence. Zaten kartların fire verdiği başka konu olmamış mıydı? Şu serinin tadını çıkarmak varken şunun bunun gücüyle niye bu kadar uğraşıyorsunuz hakikaten anlamıyorum he.Kartlarının güvenilirliğin sorgulamak için önemli tabi ki de nasıl ne önemi var?
O manayı çıkarmıyorum ki fakat ben kartlar ilk çıktığından buyana güvenmiyorum bu kartlara. Yani Oda bu şeyleri SBS aracılığıyla veya farklı bir şekilde kendi diliyle de açıklayabilir bana göre. Aynen bir kaç tane daha sıkıntılı kart bilgisi vardı ama bu da eklendi şimdi. Yahu güç ile uğraştığımız olayına niye giriyorsun, askine bu kartların üzerinden karakterleri övenlere demen gerekiyor bunu bana değil.Buradan "Kartlara güven olmaz." manası çıkarmaya gerek yok bence. Zaten kartların fire verdiği başka konu olmamış mıydı? Şu serinin tadını çıkarmak varken şunun bunun gücüyle niye bu kadar uğraşıyorsunuz hakikaten anlamıyorum he.
Direkt sana demiyorum ya. Herkese diyorum. Tuhaf mevzular valla. Bu o kadar da sıkıntı gelmedi bana ama darısı diğer sıkıntılı kartlara artık. Ha bu da hatalı olabilir tabii. Adam mangada da hata yapıyor neticede, olur yani.O manayı çıkarmıyorum ki fakat ben kartlar ilk çıktığından buyana güvenmiyorum bu kartlara. Yani Oda bu şeyleri SBS aracılığıyla veya farklı bir şekilde kendi diliyle de açıklayabilir bana göre. Aynen bir kaç tane daha sıkıntılı kart bilgisi vardı ama bu da eklendi şimdi. Yahu güç ile uğraştığımız olayına niye giriyorsun, askine bu kartların üzerinden karakterleri övenlere demen gerekiyor bunu bana değil.
Ahaha. Yine fail'sin. Özellikle mi çelişiyorsun böyle bir bilsem.Bütün üyelerin nikini amaneden yapalımda amaneden de rahat etsin, bizde.
Not: Her yerde lan, hangi konuyu açsam istila etmiş
En azından ayda yılda bir, senden boşluk bulup da 2-3 yorum yazıyoruz. Onuda çok görme bize :/Ahaha. Yine fail'sin. Özellikle mi çelişiyorsun böyle bir bilsem.
Senin bu forumda 2-3 yorum atabiliyor olman bile bir lütuf sana. Öptüm. :*En azından ayda yılda bir, senden boşluk bulup da 2-3 yorum yazıyoruz. Onuda çok görme bize :/