Paula da takma isim diyorlar. Kaç tane ismi varsa artık.
Paula da takma isim diyorlar. Kaç tane ismi varsa artık.
Paula takma isim falan değil kim diyorsa artık. Kadını Mangada kaç kere çizerek söyledi Paula diye. Kaç tane takma adı olacak?Paula da takma isim diyorlar. Kaç tane ismi varsa artık.
Niye çok olmasın ki? Fazla takılınacak bir konu değil bence. X yerde A, Y yerde B, Z yerde C bilirler. Bunlar böyle bir hayat yaşıyorlar.Paula takma isim falan değil kim diyorsa artık. Kadını Mangada kaç kere çizerek söyledi Paula diye. Kaç tane takma adı olacak?
Yahu niye fazla ismi olsun ki? 1 Kod adı var zaten neden 2 tane daha farklı isim kullansın bu kadın?Niye çok olmasın ki? Fazla takılınacak bir konu değil bence. X yerde A, Y yerde B, Z yerde C bilirler. Bunlar böyle bir hayat yaşıyorlar.
Alla alla hiç mi ajan filmi izlemedin? Kutu deme bana.Yahu niye fazla ismi olsun ki? 1 Kod adı var zaten neden 2 tane daha farklı isim kullansın bu kadın?
Paula diye net olarak kutuda ismi verilmiş. Altına da Baraqua Works'un ajanı olduğunu ve kod adını yazmışlar. Daha başka bir ismi neden kullansın?
Kutuları zaten umursamıyorum o anlamda değil. Ajan filmi izledim de bunun anlamı yok. Ortada çünkü aşırı sorun yaşatacak bir olay yok onlar için. Yoksa herkes bu tarz bir şey yapardı. Kadının normalde kullandığı adı Paula zaten. Sonrasında ise kod adı açıklanıyor Miss Doublefinger diye. İsminin net olarak Paula olduğunu söylüyorlar. Şimdi ise Zala yazıyor, bu mantıklı gelmiyor bana hiç yani.Alla alla hiç mi ajan filmi izlemedin? Kutu deme bana.
Bana kalırsa üzerinde durulacak bir şey değil ama duracaksam da sırf karşıt fikir olsun diye olmaması için de bir sebep yok derim. Kafede bilmediğimiz bir sebepten Paula'yı kullanmış ve öyle kalmıştır misal. Atıyorum öyle.Kutuları zaten umursamıyorum o anlamda değil. Ajan filmi izledim de bunun anlamı yok. Ortada çünkü aşırı sorun yaşatacak bir olay yok onlar için. Yoksa herkes bu tarz bir şey yapardı. Kadının normalde kullandığı adı Paula zaten. Sonrasında ise kod adı açıklanıyor Miss Doublefinger diye. İsminin net olarak Paula olduğunu söylüyorlar. Şimdi ise Zala yazıyor, bu mantıklı gelmiyor bana hiç yani.
Oda unutmamıştır veya net olarak kontrol ettiği için değiştirmiştir diyorsun yani.Bana kalırsa üzerinde durulacak bir şey değil ama duracaksam da sırf karşıt fikir olsun diye olmaması için de bir sebep yok derim. Kafede bilmediğimiz bir sebepten Paula'yı kullanmış ve öyle kalmıştır misal. Atıyorum öyle.