Dur bakalım güzel bir öneri gelirse ona göre değiştiririz.Öyle bir şey yok iddaa'ya gireceksek karşılıklı gireceğiz. Sen küçük bir iddaa sunup benim iddaa mı büyük tutman değişikmiş.
Dur bakalım güzel bir öneri gelirse ona göre değiştiririz.Öyle bir şey yok iddaa'ya gireceksek karşılıklı gireceğiz. Sen küçük bir iddaa sunup benim iddaa mı büyük tutman değişikmiş.
Ona artık girdin kendi kendine neyi değiştiriyon?Dur bakalım güzel bir öneri gelirse ona göre değiştiririz.
Croco'da h.haki varsa biz forumu kapatıp gidelim. İddiaya girmeye gerek yok.@Daredewill Arkadaş hazırmış h.haki için onun parantez içine yazılabilecek birşeyler düşünebilirmisin ? Ben merhametli olurum şimdi ve aklıma şu an gelmedi.Ben parantez içi için iddaada bulundum ona bakıp kıyaslaman iyi olur.
O da doğru haklısın.Bende demiştim zaten ele ayağa düşer diye :SCroco'da h.haki varsa biz forumu kapatıp gidelim. İddiaya girmeye gerek yok.
Henüz vakit varken değişiklik demiştim vazgeçme yada şartları yumuşatma değil.Ona artık girdin kendi kendine neyi değiştiriyon?
Yeni bir tane girersin benimle, hem emin olduğun için pek bir şey değişmeyecek nasıl olsa.
Sana göre kesin çıkmayacak zaten bunun önemi var mı?Henüz vakit varken değişiklik demiştim vazgeçme yada şartları yumuşatma değil.
Ona göre bize göre sana göre değil, ne yaparsan yap h. haki çıkmaz.Sana göre kesin çıkmayacak zaten bunun önemi var mı?
Tamam bundan eminsin ve iddaanı da koymuşsun ortaya.Ona göre bize göre sana göre değil, ne yaparsan yap h. haki çıkmaz.
Tamam lan yazacağım ama çıkmazsa senden hiçbir şey istemiyorum. Bir kere Dare haklıymış desen yeter.Tamam bundan eminsin ve iddaanı da koymuşsun ortaya.
Fakat çıkarsa sen düşün ortaya koyduğun şu iddaa sana bayağı yakışacak.
H.Haki yoktur diyor. Varsa 1 ay boyunca parantez içine ''Croco>Doffy'' yazacak.
Yahu zamanı gelsin çıkmasın ben seni överim bile merak etme. Senin çıkmayacak demenden fazla eminim ben.Tamam lan yazacağım ama çıkmazsa senden hiçbir şey istemiyorum. Bir kere Dare haklıymış desen yeter.