En başından beri WB > Roger diyoduk da dalga geçiliyodu...
Konuşacak bir şeyler çıkıyor işte, ciddiye aldığımızdan değil.şunları ciddiye almak da ne bileyim….
ortamı kızıştırmak için demiştim.bütün sırrı bozdun…Konuşacak bir şeyler çıkıyor işte, ciddiye aldığımızdan değil.
Boşuna Roger ile kapıştığında Meyvesini kullanmıyormuş demek ki- Whitebeard, the World's Strongest Pirate who took Oden in!!
- Karasu, Belo Betty and Lindbergh have Color of Observation and Color of Armament Hakis.
Ödül, meyve isimleri ve bazı isimsiz karakterlerin ismini verme dışı kayda değer değil pek. Sengokuda kral haki var, Ryuma Shimotskuilerden falan gibi bilgileri bilgi olarak alsan yeterli.Bunlar genellikle belli başlı şeyleri söylüyorlar, arada ödül gibi bilinmeyenleri de açıklıyorlar sanırım.
Ben şunda kral haki yokları bilgi olarak almıyorum genelde. Muhtemelen gözükmediği için var diye kayda geçmemişler.Ödül, meyve isimleri ve bazı isimsiz karakterlerin ismini verme dışı kayda değer değil pek. Sengokuda kral haki var, Ryuma Shimotskuilerden falan gibi bilgileri bilgi olarak alsan yeterli.