Bu bilgi yeni değil aslında. Önceki kart bilgisinde en güçlü unvanını büyük korsan çağından çok önce aldı yazıyordu.Ne demek "Roger hayattayken Beyazbıyık dünyanın en güçlü adamıydı"? Burası karışır.
Bu bilgi yeni değil aslında. Önceki kart bilgisinde en güçlü unvanını büyük korsan çağından çok önce aldı yazıyordu.Ne demek "Roger hayattayken Beyazbıyık dünyanın en güçlü adamıydı"? Burası karışır.
Kullanan kişi meyvenin gücünü etkilemez mi?Meyveden kaynaklı olsaydı, Teach'e de bu unvanın verilmesi gerekirdi.
Biliyorum, ama yine de belirsizlik vardı. Roger'ın ortada olmadığı bir yıllık süreçte bu unvanı almış olabileceği söyleniyordu.Bu bilgi yeni değil aslında. Önceki kart bilgisinde en güçlü unvanını büyük korsan çağından çok önce aldı yazıyordu.
Her meyve için geçerli değil o. Boşuna "en güçlü paramecia" denmiyor.Kullanan kişi meyvenin gücünü etkilemez mi?
Bence bu tür meyvelerde etkilemez. Zaten Teach meyveyi ilk kullanmasında, Beyazbıyık'ın attığına yakın bir deprem yumruğu atıyordu.Kullanan kişi meyvenin gücünü etkilemez mi?
Her meyve için geçerli değil o. Boşuna "en güçlü paramecia" denmiyor.
O zaman ufak bir fark var falan deyip kendimi avutayım ben.Bence bu tür meyvelerde etkilemez. Zaten Teach meyveyi ilk kullanmasında, Beyazbıyık'ın attığına yakın bir deprem yumruğu atıyordu.
Yeni bilgi doğrulamış oldu o zaman. En güçlü korsan demesi de ilginç. Sonra adam diye anılıyordu.Biliyorum, ama yine de belirsizlik vardı. Roger'ın ortada olmadığı bir yıllık süreçte bu unvanı almış olabileceği söyleniyordu.
Buggy söylüyordu yaşayan en güçlü korsan diye, onu referans almış olabilirler.Yeni bilgi doğrulamış oldu o zaman. En güçlü korsan demesi de ilginç. Sonra adam diye anılıyordu.