Ezilmeye alışmışız aminyum... Hemen taraf değiştirip ezenlere katılıyorum.Bende sivil halka atanlara bakıp, tıtıtı yazık diyordum.
Valla ben Korsan veya Devrimcide iyiyim. Ama ben Kuma gibi Dragon'un haberinin bile olmadığı şekilde takılırdım.. kafama göre.. Görünmezlik meyvesi yiyip, soyluları tokatlardım, Onların evlerini soyardım. Tam bir tatlı su solcusu yani.Ezilmeye alışmışız aminyum... Hemen taraf değiştirip ezenlere katılıyorum.
Sensey Kutsal olmak istermiş o ne olacak kardeşşOne Piece evreninde olsaydım @sensey ile birlikte Sakazuki'nin askeri olmak isterdim.
Başımız sağ olsun. Sakata iyi birisiydi.One Piece evreninde olsaydım @sensey ile birlikte Sakazuki'nin askeri olmak isterdim.
Sel vurursa dükkan altında kalırmı ayrı dert, şehir böyle ilerlerse, insanlar yaşamını nasıl sürdürecek ayrı dert, mamyak mısın ? :/ Sıradan halktan sonra en kötüsüGalley-La Marangozu olmak iyidir. Ekmeğinin peşinde temiz namuslu adamlar hepsi de. Iceburg Bey de çalışanlarının emeğine saygı duyan vicdanlı bir patrondur aynı zamanda. Kimsenin parası içeride kalmaz.