İceburge şehri yüzdürecek dan diyeSel vurursa dükkan altında kalırmı ayrı dert, şehir böyle ilerlerse, insanlar yaşamını nasıl sürdürecek ayrı dert, mamyak mısın ? :/ Sıradan halktan sonra en kötüsü
İceburge şehri yüzdürecek dan diyeSel vurursa dükkan altında kalırmı ayrı dert, şehir böyle ilerlerse, insanlar yaşamını nasıl sürdürecek ayrı dert, mamyak mısın ? :/ Sıradan halktan sonra en kötüsü
Evrenin YWACH ı olmak da varKorsan.
Ice baba yardım paketi hazırlar zararımızı karşılar. Sıkıntı yok.Sel vurursa dükkan altında kalırmı ayrı dert, şehir böyle ilerlerse, insanlar yaşamını nasıl sürdürecek ayrı dert, mamyak mısın ? :/ Sıradan halktan sonra en kötüsü
Kutsallar için ona da gerek yok.Acı gerçekleri bazı arkadaşların yüzüne vurmak istiyorum. Korsan, denizci ve devrimci olmak isteyen arkadaşların %99.9'u Kral Haki'ye bayılır. :d
Gerçek hayatta da, şu tipten 200 kat daha zeki olduğum için öyle dertlerim olacağını sanmıyorum. :dKutsallar için ona da gerek yok.
Bu oranı neye göre yaptın kardeş?Acı gerçekleri bazı arkadaşların yüzüne vurmak istiyorum. Korsan, denizci ve devrimci olmak isteyen arkadaşların %99.9'u Kral Haki'ye bayılır. :d
Gözlem hakisi ile seziyorum kardeş.Bu oranı neye göre yaptın kardeş?