Bela gibi yapışıp kaldım ?Sana ve mesajlarına çok rastlamıyorum hocam ya bu yamatoyu her yerde görüyorum her yerde karşıma çıkıyor
Bela gibi yapışıp kaldım ?Sana ve mesajlarına çok rastlamıyorum hocam ya bu yamatoyu her yerde görüyorum her yerde karşıma çıkıyor
Sonrası keyifli.Alvida'dan çekeceklerine değmez kardeş tez vakitte dön bu yoldan.
Yok be sadece görüyorum yoksa Allah var bana hiç bulaşmıyorsun ben durmuyorumBela gibi yapışıp kaldım ?
Buşido gitmiş ona sarıyodum hep artk sana sararımYok be sadece görüyorum yoksa Allah var bana hiç bulaşmıyorsun ben durmuyorum
MemnuniyetleBuşido gitmiş ona sarıyodum hep artk sana sararım
Tsuru : Okyanusun ucuna da gitsen bu denizde güvenli bir yer yok.?Soruyu ciddiye alarak cevap vereceksek herkes kutsal ejder demeli, aklın yolu bir. Normal insanız sonuçta, ne korsanı ne devrimi, kendimizi kandırmayalım.
Ama barışçıl ve zengin; huzur ve refah dolu bir ada garantisi verilirse sivil halk olmak daha iyi. Gelecekte sen kutsal ejdersin denilerek linç edilmek istemiyorum.
Ya şimdi her han lastik birisinin sana tek atma olasılığı var.Soruyu ciddiye alarak cevap vereceksek herkes kutsal ejder demeli, aklın yolu bir. Normal insanız sonuçta, ne korsanı ne devrimi, kendimizi kandırmayalım.
Ama barışçıl ve zengin; huzur ve refah dolu bir ada garantisi verilirse sivil halk olmak daha iyi. Gelecekte sen kutsal ejdersin denilerek linç edilmek istemiyorum.