smile cidden büyük detay!mehmet abinin teorilerini ve farkettigi detayları yazmaya,resimlerle anlatmaya kalksak,sıgmaz buralara lovecook
smile olayı cok ince bir ayrıntıdır onuda ekle,gercekten uzun süreli bir baglantı oda.
smile cidden büyük detay!mehmet abinin teorilerini ve farkettigi detayları yazmaya,resimlerle anlatmaya kalksak,sıgmaz buralara lovecook
smile olayı cok ince bir ayrıntıdır onuda ekle,gercekten uzun süreli bir baglantı oda.
bir ara bunların hepsini arastırmıstım ,tek tek kapakları bile incelemiştim mehmet abi saolsun.hazır aklıma gelmişken bir tanede ben söyleyeyim sen bul ekle luffynin çitayla yarıstırıldıgı bir kapak var.çitalarda luffy gibi kan akısını hızlandırarak gecici süre yüksek hızlara cıkarlar.orda g2ye büyük gönderme var onuda ekleGüncellendi.
bence koy,gercekten güzel baglantıydı.shanksın hakiyle kurtarısınıda,luffynin matabaroya yaptıgıyla karsılastırıp,3. örnek olarakta rayleighin yaptıgını göster çünkü luffy ilk defa matabaroya karsı kullandıOlabilir aslında gördüm onu ama o çok dolaylı ya. Asıl Shanks'ın haki ile Luffy'i kurtarışı önemliydi şimdi geldi aklıma. O zamanlar hakinin h'si yoktu ortada.
Luffy Foxy ile dövüşrken de bi tane çita ile yarışmıyormuydubir ara bunların hepsini arastırmıstım ,tek tek kapakları bile incelemiştim mehmet abi saolsun.hazır aklıma gelmişken bir tanede ben söyleyeyim sen bul ekle luffynin çitayla yarıstırıldıgı bir kapak var.çitalarda luffy gibi kan akısını hızlandırarak gecici süre yüksek hızlara cıkarlar.orda g2ye büyük gönderme var onuda ekle
O sadece animede olan bir karakter ama.Luffy Foxy ile dövüşrken de bi tane çita ile yarışmıyormuydu
Oda'nın bir ğarmağı vardır belki belli mi olurO sadece animede olan bir karakter ama.