Ne alakası var kardeşim. Hakaret mi etmişim? Hakir mi görmüşüm? Ötekileştirmiş miyim? Bunlar global gerçekler. Çağı yakalayın biraz yahuTek mesajda en fazla kaç kere ırkçılık yaparım diye mi denedin la?
Ne alakası var kardeşim. Hakaret mi etmişim? Hakir mi görmüşüm? Ötekileştirmiş miyim? Bunlar global gerçekler. Çağı yakalayın biraz yahuTek mesajda en fazla kaç kere ırkçılık yaparım diye mi denedin la?
Seçilmiş kişiyi, peygamberi oynuyor. Normal. :/Alt tarafı One Piece dizisinde Luffy'i oynayacak adama ne muamele yaptılar yahu. Sanırsın mangayı bu çizdi, havalara bak.
Çok da tuhaf bir durum değil. Belli bir karakteri muhteşem canlandıran oyuncu ne tepki alıyorsa o tepkiyi aldı.Alt tarafı One Piece dizisinde Luffy'i oynayacak adama ne muamele yaptılar yahu. Sanırsın mangayı bu çizdi, havalara bak.
Çok da tuhaf bir durum değil. Belli bir karakteri muhteşem canlandıran oyuncu ne tepki alıyorsa o tepkiyi aldı.
Ha bu tepki haklı mıydı yoksa pr + abartı mı? Bunu hep beraber göreceğiz 4 5 gün sonra.
Aşırı itici yahu. Olmaz olsun böyle Luffy.Alt tarafı One Piece dizisinde Luffy'i oynayacak adama ne muamele yaptılar yahu. Sanırsın mangayı bu çizdi, havalara bak.
Hee ben Oda'nın, diğer yapımcıların, işin içinde olanların falan yorumlarını kast ediyorsun zannettim.Daha izlemedik ki diziyi. Dizi muazzam olur, Luffy'e şapka çıkarırız kabul ederim. Daha başlamadı fan sayfaları, hayran sayfaları gırla gidiyor. Eleman Japonya'ya gitse omuzlarda gezecek gibi.
Hee ben Oda'nın, diğer yapımcıların, işin içinde olanların falan yorumlarını kast ediyorsun zannettim.
O halde beklentiyi 3 5 adamın lafıyla izleyip görmeden yükseltmek saçma ..