İş rol yapmaya gelince kendini kasıp, zaten her zaman yaptığını yapamayabilir o anlamda dedim.Benim anladığım kadarıyla oyuncu iyi olmasa bile karakteri Luffy gibi birisini canlandırmaya uygun.
Oyuncular ikiye ayrılır, kişiliği ve karakteri ne olursa olsun her rolü layığıyla oynayabilenler ve aslında o kadar iyi oyuncu olmayıp sadece karakteri belli streotip rollere uygun olduğu için onları iyi canlandıranlar. İnaki'nin hangisine dahil olduğunu bilemem ama 2. türe dahilse ve Luffy için uygunsa bize yeter zaten. Gerisini İnaki, menejeri ve yakın çevresi düşünsün bizi ilgilendirmez
Normal hayatında bazı başlıklarda tam Luffy. Dizide ise o kadar emin değilim göreceğiz artık (( :
Aplaya etkileşim kasıyo falan dedik ama Aurora'nın söylediği Nami şarkısını oturup beş dakikada yazmış.Roger'ın teması, Luffy'nin temasının -ki aynı zamanda dizinin de ana teması oluyor- tersi. Herkes anladı, değil mi? Luffy düz, Roger ters. Dahice. Umarım patentini alır bunun. Çok iyi fikir çünkü, çalarlar. Unutmayalım; Luffy düz, Roger ters. Wow!
Hem sözleri hem de şarkının ilk kısımlarını epey beğendim.