Nasıl itici ya bebek gibi çocuk aşırı tatlı ben yakışıklı sevmem zaten eli yüzü düzgün minnoş herif severimBebe çok itici la nasıl bir yokluk bu
İkinci sezona umarım Croc çıkarda onun japonca dublajını da böyle izleriz.Japonca kötü durmuş çünkü senkronizasyon yok.Oyuncular japon değil çünkü o yüzden ingilizce izlemek daha mantıklı görünüyor.Aynı sesleri duymak için anime zaten var biz farklı bir yaklaşım görmek istiyoruz o yüzden sesler de farklı olabilir.
Croco çıkınca türkçe dublajını @Sir Crocodile yapacak Netflix ile anlaşmaya varılmış.Sen sosyal medyada çok sables antrenmanı yapmışsın senden başkasını düşünemezdik demişler yakında da Oda ile tanışacakmış.İkinci sezona umarım Croc çıkarda onun japonca dublajını da böyle izleriz.
En büyük kum kum fanına da bu yakışırdı. @Sir CrocodileCroco çıkınca türkçe dublajını @Sir Crocodile yapacak Netflix ile anlaşmaya varılmış.Sen sosyal medyada çok sables antrenmanı yapmışsın senden başkasını düşünemezdik demişler yakında da Oda ile tanışacakmış.
Tek mesajda en fazla kaç kere ırkçılık yaparım diye mi denedin la?Ben Japonya'ya gitsem ülkü ocakları misali gördüğüm ilk Koreliyi Oda diye döverdim herhalde. Ülke adama muazzam bir kamuflaj sağlıyor ama yine de tedbir alıyor herif.