Vivi üzerine 10 sayfa konuşma dönmüş, Vivi ortalıkta yok. Bulamadım kim olduğunu.
Vivi üzerine 10 sayfa konuşma dönmüş, Vivi ortalıkta yok. Bulamadım kim olduğunu.
Bir yanlış anlaşılma olmuş galiba. Rahat ol @Riful bu Miss Wednesdaymiş öyle yazıyor duyuruda.Vivi senin beklediğin standartlarda sovyetler birliğinden seçilecek…
Ben de korkmuştum ama çarşamba önemli değil zaten, 3. sezonda Vivi bir helen güzeli tarafından canlandırılır büyük olasılık.Bir yanlış anlaşılma olmuş galiba. Rahat ol @Riful bu Miss Wednesdaymiş öyle yazıyor duyuruda.Vivi senin beklediğin standartlarda sovyetler birliğinden seçilecek…
Vivi kimliğini gizlemek için Negro Negro no Mi meyvesi yemiş.Ben de korkmuştum ama çarşamba önemli değil zaten, 3. sezonda Vivi bir helen güzeli tarafından canlandırılır büyük olasılık.
İnanıyorum senin için şöyle birşey getirecekler.Ben de korkmuştum ama çarşamba önemli değil zaten, 3. sezonda Vivi bir helen güzeli tarafından canlandırılır büyük olasılık.
"O kadını Vivi olarak görmüyorum." - Millennium Wizardİnanıyorum senin için şöyle birşey getirecekler.
Benim ismim değil sondaki nick Riful olacak."O kadını Vivi olarak görmüyorum." - Millennium Wizard
Karavana demek. Lucci tarzı bir cümle olduğundan seni yazmıştım oysaki.Benim ismim değil sondaki nick Riful olacak.