Abi tamamen bütçe israfı biz bile hatırlamıyoruz Ben olsam arcın en önemli karakterlerine yoğunlaşırım yada sembol isimlere.Bu karakteri hatırlamayan bile vardır.
Saftirik bir karakterdi.
Abi tamamen bütçe israfı biz bile hatırlamıyoruz Ben olsam arcın en önemli karakterlerine yoğunlaşırım yada sembol isimlere.Bu karakteri hatırlamayan bile vardır.
Saftirik bir karakterdi.
Küçük bir rolü var. Mangada da yer aldığı için koymuşlardır.Abi tamamen bütçe israfı biz bile hatırlamıyoruz Ben olsam arcın en önemli karakterlerine yoğunlaşırım yada sembol isimlere.
Anlaşıldı dizi senaryosunu kendilerince bağlamak için kullanmışlar bütçe israfı değilmiş o zaman.Küçük bir rolü var. Mangada da yer aldığı için koymuşlardır.
Smoker ve Tashigi tarafından yakalanmış, örgüt ile ilgili ağzından kolayca laf alıyorlardı vs.
Leyla ve mecnundaki ismail abi. Neden diye sormayın siz anladınız.Dragon'u kim oynayacak acaba.
Ben hatırlamıyorum abi hahahahaBu karakteri hatırlamayan bile vardır.
Saftirik bir karakterdi.
Vivi Arap mı? Bir de blackwashing ne alaka?Ortadoğu kökenli karakterlere blackwashing yapmaları bana aşırı itici geliyor. Kleopatra şimdi de Vivi. Hadi her ne kadar gene bir dereceye kadar hoşlanmasak da kendi geçmişleri, mitolojileri neyse. Dışladıkları, ayrımcılık yaptıkları halklara bir şekilde bu sayede göz kırptıklarını düşünüyorlarsa eyvallah. Ama dışlanan, hakir görülen bir beyaz olmayan halkın casting seçimlerinin dışlanan hakir görülen bir başka beyaz olmayan halkla değiştirilmesi nedir? Sırf iki taraf da sıcak iklimden geliyor diye?
Arap olsaydım çok fena uyuz olurdum bu duruma.