One Piece'in zirvesini atmışsın reis, biraz haksız rekabet olmuş. Bu bölümü yazan, çizen, yöneten abiler:
Abi ne bölümlermiş yahu. Vallahi OP niye bu kadar efsane unutmuştum.
One Piece'in zirvesini atmışsın reis, biraz haksız rekabet olmuş. Bu bölümü yazan, çizen, yöneten abiler:
Abi ne bölümlermiş yahu. Vallahi OP niye bu kadar efsane unutmuştum.
Gençleri yasak meyvelerle yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Günaha sokacaklar işte. Büyük resmi gorduk.
Oda bu mevzuları iyi araştırmış yada bir yerden sağlam bilgi gelmiş one piece ana hatlarını oluşturmadan önce.Gelecekte tek hükümet olacağını bildiği için senaryoyu üzerine kurmuş olabilir.Bence burası kesin.Adamın tarzının zaten sıfırdan hayal etmek bilimkurgu yazarlığı olmadığını biliyoruz sürekli görerek beslenmesi gerekiyor dünya hükümetini de manga için yaptığı derin araştırmalara borçlu olsa gerek.Gençleri yasak meyvelerle yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Günaha sokacaklar işte. Büyük resmi gorduk.
Zoro haterlığına + 1 yazdın tebrik etsem mi etmesem mi bilemedim.Toplam sonucunu -999999 olarak güncelledim.
Aga titredim ya. Zoro'nun kılıç ile yaptığı olaydan sonra giren müzik, adamın kılıçları hiç para istemeden vermesi etkilenmesi. Beyler izleyin.
İm 5'linin arkasındaki İsrail.Dünya Hükümeti = BM
IMU = Beklenen mesih
İsrail'den olsa olsa doffy olur. Elindeki kozlardan ve derin bağlantılarından dolayı güçlü. Yoksa harcayacaklar ki doffy samayı harcadılar. Zamanı gelince elbet luffy gibi birisi çıkar İsrail için de Konu nerelere geldi ya komployu sevmiyorum artık, çok meyilliyim zaten böyle şeylere hemen bir senaryo uyduruyorum.İm 5'linin arkasındaki İsrail.