2. sezonda Nami ve Vivi'nin meşhur hamam sahnesinin uyarlanmayacağını önden duymuş diye yorumladım. Ulan Oda...
2. sezonda Nami ve Vivi'nin meşhur hamam sahnesinin uyarlanmayacağını önden duymuş diye yorumladım. Ulan Oda...
@Alpamis üzerinde "Luffy > Zoro! Yazıklar olsun OPLA" yazan kağıtlara sarılı taşlarla Oda'nın evini taşlamış
Kendisinden daha başarılı tayfa içi ilişkileri işlendiği için bozulmuş diye yorumladım. Otadünya31 tayfa Aragorn ve Arwen filmde öpüştüğü için bozulmuştu zamanında, Oda da kesin Usopp ve Kaya öpüştüğü için bozuldu.2. sezonda Nami ve Vivi'nin meşhur hamam sahnesinin uyarlanmayacağını önden duymuş diye yorumladım. Ulan Oda...
Önce Zoro ve Nami sonra Zoro>Luffy olayı... Dizi @Alpamis'i Zorocu yaptı, ama Alpa kabul edemiyor bunu. Halbuki @RedTeroR'dizideki Garp ve Luffy'i beğendiğini kabul ediyor. Favori karakteri Garp dizide. Alpa da bu gerçekle barışıp, yoluna bu şekilde devam etmeli dizide.@Alpamis üzerinde "Luffy > Zoro! Yazıklar olsun OPLA" yazan kağıtlara sarılı taşlarla Oda'nın evini taşlamış
Shanks tayfasının karizmatik ve güçlü gösterilmediği yönündeki eleştirileri kendinden sektirip Matt Owens'e göndermiş sanırım
Garp konusunda gerçekten mangadaki halinden çok daha iyi. Sanji'den sonra en beğendiğim karakter.Kendisinden daha başarılı tayfa içi ilişkileri işlendiği için bozulmuş diye yorumladım. ORtadünya 31 tayfa Aragorn ve Arwen filmde öpüştüğü için bozulmuştu zamanında, Oda da kesin Usopp ve Kaya öpüştüğü için bozuldu.
Önce Zoro ve Nami sonra Zoro>Luffy olayı... Dizi @Alpamis'i Zorocu yaptı, ama Alpa kabul edemiyor bunu. Halbuki @RedTeroR'dizideki Garp ve Luffy'i beğendiğini kabul ediyor. Favori karakteri Garp dizide. Alpa da bu gerçekle barışıp, yoluna bu şekilde devam etmeli dizide.
O da (Oda) anladı Netflix'in hikayenin içine ettiğini.
Dizide Garp gayet aklı başında go oynayan,strateji kasan ve dünkü bebeye yenildiğini kabul edebilen akil bir adam olarak tasvir ediliyor.Bisküvi paketine gömülen,dövdüğünü kelepçelemeden bırakan,kaybettiğini kabullenemeyen asker bozması bir Garp yerine tam bir komutan görmek Oda’ya fazla gelmiş olmalı.Luffy Arlong’u yenemem diyip Zoro övünce Oda’nın ayarları bozulmuş olsa gerek ondan beğenmemiştir.Ha birde dizide istediği siluetleri çizmeyip herkesi pat pat göstermeleri kanına dokunmuştur.Kendisinden daha başarılı tayfa içi ilişkileri işlendiği için bozulmuş diye yorumladım. Otadünya31 tayfa Aragorn ve Arwen filmde öpüştüğü için bozulmuştu zamanında, Oda da kesin Usopp ve Kaya öpüştüğü için bozuldu.
Önce Zoro ve Nami sonra Zoro>Luffy olayı... Dizi @Alpamis'i Zorocu yaptı, ama Alpa kabul edemiyor bunu. Halbuki @RedTeroR'dizideki Garp ve Luffy'i beğendiğini kabul ediyor. Favori karakteri Garp dizide. Alpa da bu gerçekle barışıp, yoluna bu şekilde devam etmeli dizide.
Oda'nın ana karakterini kimse sallamayınca adam inat etti tüm olayı üzerine yıktı lütfünün onu da nikaya çevirdi.Dizide Garp gayet aklı başında go oynayan,strateji kasan ve dünkü bebeye yenildiğini kabul edebilen akil bir adam olarak tasvir ediliyor.Bisküvi paketine gömülen,dövdüğünü kelepçelemeden bırakan,kaybettiğini kabullenemeyen asker bozması bir Garp yerine tam bir komutan görmek Oda’ya fazla gelmiş olmalı.Luffy Arlong’u yenemem diyip Zoro övünce Oda’nın ayarları bozulmuş olsa gerek ondan beğenmemiştir.Ha birde dizide istediği siluetleri çizmeyip herkesi pat pat göstermeleri kanına dokunmuştur.
Hocam sen One Piece sevmiyorsun herhalde anladığım kadarıyla hep Luffy felan gömüyorsun.Oda'nın ana karakterini kimse sallamayınca adam inat etti tüm olayı üzerine yıktı lütfünün onu da nikaya çevirdi.
Kardeşim Nika'ya değil Süperman'e çevirsen bile Lütfüden bir poh olmaz. Olmaz yani yapacak bir şey yok.
Bu arada bu kadar iyi bir yapıma laf söylemek de anca Oda'ya yakışırdı zaten bu tipten bir laf falan gelmese serinin kalitesini tartışırdım