Aynen ben de özellikle onlarla izledim.Luffy kimdir One piece nedir hiç bir bilgileri yoktu.Hiç bir spoiler da vermedim.Kesin saçma bulacaklar sıkılacaklar dedim.İlk bölümden itibaren bayıldılar diziye.Benim eksik gördüğüm Koby olayını falan da sevdiler.Koby ve Luffy'nin hep dostça bir rekabet içinde olacağını düşünüyorlar 8 bölümlük dizide Koby e bu kadar zaman ayrılınca bunu düşünmeleri normal.Dizinin tamamen Luffy ve Koby üzerinden ilerleyeceğini düşünüyorlar.Böyle mesajları sosyal medyada görüyorum ama inandırıcı bulmuyorum. Böyle tanıdıkların yorumları asıl kayda değer olan
Genel manada öyle olacak zaten. Sadece yeniden karşılaşmaları uzun süre alacak.Aynen ben de özellikle onlarla izledim.Luffy kimdir One piece nedir hiç bir bilgileri yoktu.Hiç bir spoiler da vermedim.Kesin saçma bulacaklar sıkılacaklar dedim.İlk bölümden itibaren bayıldılar diziye.Benim eksik gördüğüm Koby olayını falan da sevdiler.Koby ve Luffy'nin hep dostça bir rekabet içinde olacağını düşünüyorlar 8 bölümlük dizide Koby e bu kadar zaman ayrılınca bunu düşünmeleri normal.Dizinin tamamen Luffy ve Koby üzerinden ilerleyeceğini düşünüyorlar.
Oda Cut falan mı bekliyor yüzsüzaSDLFKASDŞLFKASDl
@Alpamis kafasına silah tutmuş Oda'nın diye yorumladım. Şaka bir yana dizi çıkmadan deli gibi öven adam şimdi tamamen mangadan kopmamalı mı demiş? Hee dostum sen dizinin başındaydın, yönetiyordun, ne değitşi? Umarım eski bir açıklamasıdır da bu kadar düşmüş olmaz.Oda Cut falan mı bekliyor yüzsüzaSDLFKASDŞLFKASDl