Çocukken pazardan aldığımız bir milyonluk plastik kılıç bu. Nerede görsem tanırım prodüksiyon iyi çalışmış. Bir milyon güzel para
@Alpamis direkt kafasına sıkar.
Kendisi şu an yok, ama Aiden'la biz hep bunu diyorduk. Tüm dünya anlayacak yavaş yavaş.
Diziyi sırf bu yüzden sevmedi.@Alpamis direkt kafasına sıkar.
Rezalet. Zoro aseksüeldir.@Alpamis direkt kafasına sıkar.
O el hareketi bu zalımlara daha etkileyici gelmiş sanırım Roonun sıkmasındansa. Malum "ben de bir şey katayım, benim de borum var ve ötüyor" egosunun tezahürü gibi geldi bana. Aklıma çok güzel fikir geldi diyen yaz dizisi karakterleri düzeyinde bir zeka! parıltısı bunlara fazla parlak geliyor niyeyseBugün 8 bölümü de bitirdim, karakterlerin kişiliklerindeki ve senaryodaki farklılıkları geçtim, artık onlara takılmıyorum, alternatif bir One Piece uyarlaması olduğunu kabul ettim. En çok canımı sıkan şey East Blue'nun en çarpıcı ve güzel sahnelerini geçiştirmeleri oldu. Lucky Roo'nun elinden serinin ilk cinayeti, Sanji'nin Zeff'e vedası, Zoro'nun Luffy'e ilk kez kaptan dediği an vs. vs. Bunlar kesinlikle çekilmesi zor sahneler değil, yani bahanesi bütçe sıkıntısı falan da olamaz. Gerçekten merak ettim bu tercihlerin sebebini.
Zoro daha çocukken Kuina konuşurken kızarıyordu lütfünle karıştırmaRezalet. Zoro aseksüeldir.
Zoro daha çocukken Kuina konuşurken kızarıyordu lütfünle karıştırma
Gitmiş animeden bakmış. Luffy reyiz Nami'yi Alabasta'da çıplak görünce bayılıyordu.Zoro daha çocukken Kuina konuşurken kızarıyordu lütfünle karıştırma