Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
casting için sanırım ajans falan uğraşmamışlar.yoldan geçeni çevirip oynatmışlar.cidden çok kötü.fragmanda ümidimiz vardı ama bu kadar rezalet iş beklemiyordum.
 
Koskoca Netflix diyorsun milyarlarca dolarlık şirketin bulduğu cast bu mu yani ? Senaryo desen ayrı bir rezalet.Koskoca denizcilerin kahramanı Garp Doğu Mavi'de ödülü bile olmayan korsan tayfasını kovalıyor.Bu sırada Buggy,Kuro ve Arlong sivillere zarar veriyor ama Garp'ın umrunda değil sanırım kötü korsanlar.Garp ve Mihawk saçmalığına değinmek bile istemiyorum.Dövüşler desen ayrı rezalet Arlong Park dövüşü son bölümün ilk 15 dakikası falandı galiba :) Morgan ve Kuroobi ile 1vs2 attılar falan..Anlaşılan prodüksiyonun parası Hatchi'nin cgi masrafına yetmemiş direkt çıkarmışlar.Herşeyi göz önüne alınca diziye puanım 4/10.
 
Bugün 8 bölümü de bitirdim, karakterlerin kişiliklerindeki ve senaryodaki farklılıkları geçtim, artık onlara takılmıyorum, alternatif bir One Piece uyarlaması olduğunu kabul ettim. En çok canımı sıkan şey East Blue'nun en çarpıcı ve güzel sahnelerini geçiştirmeleri oldu. Lucky Roo'nun elinden serinin ilk cinayeti, Sanji'nin Zeff'e vedası, Zoro'nun Luffy'e ilk kez kaptan dediği an vs. vs. Bunlar kesinlikle çekilmesi zor sahneler değil, yani bahanesi bütçe sıkıntısı falan da olamaz. Gerçekten merak ettim bu tercihlerin sebebini.
O el hareketi bu zalımlara daha etkileyici gelmiş sanırım Roonun sıkmasındansa. Malum "ben de bir şey katayım, benim de borum var ve ötüyor" egosunun tezahürü gibi geldi bana. Aklıma çok güzel fikir geldi diyen yaz dizisi karakterleri düzeyinde bir zeka! parıltısı bunlara fazla parlak geliyor niyeyse :(
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 10)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık