Onun hakkı fazlasıyla veriliyordu ama sonradan yok oldu. Şimdi kim bilir kimin elindedir lastik meyvesi.Hakkı verilmeyen şeytan meyveleri diye okur okumaz nedense Gomu Gomu no mi diyesim geldi
Ona da zoan dedi sonradan, Odanın yapacağı işe tükür zoromBuggy'nin meyvesi bile var aslında. Hiçbir şekilde kesilmeyen bir meyve, bu kadar kesici silahın kullanıldığı bir evrende büyük güç.
En güçlüsü Nika çünkü.
Bir an unutmuştum Zoan'a döndüğünü.Ona da zoan dedi sonradan, Odanın yapacağı işe tükür zorom
İlginç sbs bilgileri videosunu kafana sokmaya uğraşıyorum
Bunun gibi çok şey çıkar. Seri halinde yap. Sbs1. Posta sbs2. Posta vs diye.Bir an unutmuştum Zoan'a döndüğünü.
Hem Paramercia ile sınırlamış hem de en güçlülerinden birisi demiş. Yani daha güçlü ya da aynı güçte birçok meyve olabilir.
Ya çok şey yapmak istiyorum da, şu an yaşadığım ortamı ve içinde bulunduğum iş durumunu görsen neden yapamadığımı anlardın. Neyse, drama yapmayayım. Yavaş yavaş gelişecek inşallah.Bunun gibi çok şey çıkar. Seri halinde yap. Sbs1. Posta sbs2. Posta vs diye.
Hakkında hayır ve iyilik olan neyse onlar ola Zorom. Buşidonun üç noktaları kadar bol mutluluklar dilerim.Ya çok şey yapmak istiyorum da, şu an yaşadığım ortamı ve içinde bulunduğum iş durumunu görsen neden yapamadığımı anlardın. Neyse, drama yapmayayım. Yavaş yavaş gelişecek inşallah.
Teşekkür ederim Carpem, bilmukabele.Hakkında hayır ve iyilik olan neyse onlar ola Zorom. Buşidonun üç noktaları kadar bol mutluluklar dilerim.
Yakın zamandaki sbslerle başlasan mesela ben merak edip Oda ne demiş diye bir bakardım.