Hocam @limpsubishi rahatsız olmasa bu ay sonu düşünüyorduk ama şimdi biraz daha uzayacak süreO konuda haklısın kanka
İlk bölüm ne zaman gelecek kardeşim
Hocam @limpsubishi rahatsız olmasa bu ay sonu düşünüyorduk ama şimdi biraz daha uzayacak süreO konuda haklısın kanka
İlk bölüm ne zaman gelecek kardeşim
Bunların da birçoğunu zaten seriye adapte etmeyi düşünüyorum hocam çünkü genel olarak aşağı yukarı her seride bulunuyor. Misal bariyer gücü farklı bir biçimde şuan seride oluşturduğum bir karakterde bulunuyorKankam kendim de bir şeyler yazdığım için kaliteli yetenekleri kendime saklıyom . Sana kullanmayı düşünmediğim kendi evrenimde dengesizlik yaratacağı için aklımdan sildiğim güçlerden yazayım.
-Elmas gücü. Ama elmas oluşturup fırlatabiliyor. Bunlar madeni elmas değil. Sadece o kadar sağlam kristaller. Bu karaktere gündüz vakti güneş ışınları kullandığı bir saldırı verebilirsin.
-Geleceği hissetme. Bu görmekten tamamen farklı, etrafında olacak şeyleri önceden hissediyor.
-Bu yeteneği bende kullanmak istiyorum ama benimki biraz farklı olacak. Sana ilk aklıma gelen versiyonunu yazıyorum. Telekinezi gibi bir yetenek ama hafifte Bartolomeo'nun bariyer gücü gibi. Bunun biraz daha esnek yapılısı.
-Hayvana veya mitolojik canlılara dönüşme. Her hayvan için ayrı bir yetenek oalbilir. Zaten fantastik serilerin %80'inde var bu. Kafana göre kullanırsın.
Valla aklımda çok yetenek varda dediğim gibi biraz bencillik yapıp kendim kullanıcam onları . O yüzden bunlarla idare et şimdilik. Kullanmayacağım başka bir güç aklıma gelirse yazarım.
Dediğiniz gibi hocam mitoloji burada güzel bir rehberlik edebilir bize,zaten aklımda birkaç farklı mitolojiden varlık var seriye eklemek istediğim. Tek sıkıntı Türkçe pek fazla kaynak yokDeğişik kültürler ve mitojiler incelenebilir. Birçok tuhaf figür var. Dövüş şekillerine, hikayeye vs uydurulabilirse orijinallik katabilir.
Misal bir Hindu Tanrısı
Çok geçmiş olsun kardeşim önemli birşeyi yoktur inşallahHocam @limpsubishi rahatsız olmasa bu ay sonu düşünüyorduk ama şimdi biraz daha uzayacak süre
https://tr.wikipedia.org/wiki/Cthulhu bu da sağlamDediğiniz gibi hocam mitoloji burada güzel bir rehberlik edebilir bize,zaten aklımda birkaç farklı mitolojiden varlık var seriye eklemek istediğim. Tek sıkıntı Türkçe pek fazla kaynak yok
Teşekkür ederim destek için
Yalnız herkes çok güçlü özellikler yazıyor. Dragon Ball'a dönebilir
O senin vereceğin seviyeye bağlı. Mesela biri ses yeteneği verir etrafı duyar biri verir bağırarak dağ yıkarlar.Yalnız herkes çok güçlü özellikler yazıyor. Dragon Ball'a dönebilir