Dağ yıkma tarafı daha baskıcı boss umsu durduğu için ona göre yazdımO senin vereceğin seviyeye bağlı. Mesela biri ses yeteneği verir etrafı duyar biri verir bağırarak dağ yıkarlar.
Dağ yıkma tarafı daha baskıcı boss umsu durduğu için ona göre yazdımO senin vereceğin seviyeye bağlı. Mesela biri ses yeteneği verir etrafı duyar biri verir bağırarak dağ yıkarlar.
teşekkürlerÇok geçmiş olsun kardeşim önemli birşeyi yoktur inşallah
@limpsubishi mi çizdi bunu?Bir rapçi için yapılan manga stil kapak çalışması (devam ediyor hala) Omnia ile bir bağlantısı yok ama yine de hoşunuza gider belki diye atmak istedim ??
Not: Çizilen yapı gerçekte de olan bir yapı
Ömür kardeşimiz köprü vs taslağını yapmıştı @limpsubishi de gerisini halletti.@limpsubishi mi çizdi bunu?
Fazla iyi olmuş bu ?Bir rapçi için yapılan manga stil kapak çalışması (devam ediyor hala) Omnia ile bir bağlantısı yok ama yine de hoşunuza gider belki diye atmak istedim ??
son halinide atariz buraya teşekkürlerFazla iyi olmuş bu ?
Bir rapçi için yapılan manga stil kapak çalışması (devam ediyor hala) Omnia ile bir bağlantısı yok ama yine de hoşunuza gider belki diye atmak istedim ??
Hani ağızda kılıç o zaman ?Rapçiler için yapılan kapak çalışmasını @limpsubishi bitirdi. Pozlar Law ve Zoro'dan referans alınarak yapıldı.