Düşününce bayağı komik geldi aksbdvdkabdvdNargile, sarma tütün gibi şeyleri taşıdığım birde çanta çizersiniz bana. Çantanın arkasına semaver asılı. Kıtlama şeker dolu bir kutu verirsiniz elime de. Oh miss.
Düşününce bayağı komik geldi aksbdvdkabdvdNargile, sarma tütün gibi şeyleri taşıdığım birde çanta çizersiniz bana. Çantanın arkasına semaver asılı. Kıtlama şeker dolu bir kutu verirsiniz elime de. Oh miss.
Tam olarak böyle bişe..Aklımda bu karakter canlandı.
Yıldırılmak nedir tam olarak?serinin çizeri yıldırılmış geçmiş olsun.
tek emoji attı diye siteye girişini kısıtladılar. yavaşlatma işte. kuralları pek bildiğini sanmıyorum arkadaşın. önemsiz şeyler zatenYıldırılmak nedir tam olarak?
Banlanmıyorsun ama siteye girmek zor oluyor. Çok yavaş yükleniyor gibi bir şey diye biliyorum.Yıldırılmak nedir tam olarak?
Şuan o da bana siteye giremiyorum neden acaba diye soruyordu. Nasıl düzeliyor acaba bu? Teşekkür ederim bu arada iletirim.tek emoji attı diye siteye girişini kısıtladılar. yavaşlatma işte. kuralları pek bildiğini sanmıyorum arkadaşın. önemsiz şeyler zaten
başarılar dilerim arkadaşa da, iletirsin. bol bol denizci abime waifu çizsin
Yarın saat akşam 8 de bitiyormuş baktım şimdi. Uzun süren bir şey değil yani.Şuan o da bana siteye giremiyorum neden acaba diye soruyordu. Nasıl düzeliyor acaba bu? Teşekkür ederim bu arada iletirim.
1 gün sürer bu. kişiye bilgi de gitmiyor aslında, 1 gün banlasalar daha mantıklı ama. "emoji mesajı attığı için"Şuan o da bana siteye giremiyorum neden acaba diye soruyordu. Nasıl düzeliyor acaba bu? Teşekkür ederim bu arada iletirim.