mangatürke mi yükleyeceksiniz?İlk sayı için tam net bir şey söylemek açıkcası büyük risk olur çünkü 50 küsur sayfa çizilecek tek başıma çizeceğim için Ağustos sonu Eylül başı diye düşünüyorum en geç Eylül başı diyebilirim.
mangatürke mi yükleyeceksiniz?İlk sayı için tam net bir şey söylemek açıkcası büyük risk olur çünkü 50 küsur sayfa çizilecek tek başıma çizeceğim için Ağustos sonu Eylül başı diye düşünüyorum en geç Eylül başı diyebilirim.
Mangatr sitesine yüklemeyi düşünüyoruzmangatürke mi yükleyeceksiniz?
Reis çok talihsiz bir yorum olmuş, Buhr Kaan gibi bir kabadayı her daim tek gezer. Mafya değil bu adam yanında silahlı adamı olsun.Beni de çizip eklesenize seriye. Özel gücümde ellerimden ayran fışkırtmak olsun. Buhr Kaan'ın yanında ayrancı başı olarak gezeyim.
Bunu hayal ettim de... sasadasdsadsabuhr kaan güçlü biriyse ilk göründüğü panelde sağ eliyle çay içerken sol eliyle 4 kişiyi aynı anda dövsün ama istifini bozmasın
aklın yolu birBunu hayal ettim de... sasadasdsadsa
Her kralın bir veziri olur. Bende onun ayakçısı olucam, dövüşmekten hararet yaptığı zaman ayran vericem istemezse çay demliyicem. Yoksa zaten tek başına herkesin façayı aşağı alır zaten o.Reis çok talihsiz bir yorum olmuş, Buhr Kaan gibi bir kabadayı her daim tek gezer. Mafya değil bu adam yanında silahlı adamı olsun.
Belki nargile de yaparsın Kaan abimizeHer kralın bir veziri olur. Bende onun ayakçısı olucam, dövüşmekten hararet yaptığı ayran vericem istemezse çay demliyicem. Yoksa zaten tek başına herkesin façayı aşağı alır zaten o.
hayırlısı olsun o zaman. milli duyguları ön plana çıkarmazsınız umarım yorumlara bakıp :dMangatr sitesine yüklemeyi düşünüyoruz
Aklımda bu karakter canlandı.Her kralın bir veziri olur. Bende onun ayakçısı olucam, dövüşmekten hararet yaptığı zaman ayran vericem istemezse çay demliyicem. Yoksa zaten tek başına herkesin façayı aşağı alır zaten o.
Nargile, sarma tütün gibi şeyleri taşıdığım birde çanta çizersiniz bana. Çantanın arkasına semaver asılı. Kıtlama şeker dolu bir kutu verirsiniz elime de. Oh miss.Belki nargile de yaparsın Kaan abimize