Bi sosyal medya hesabı mı açsanız siz bunları oradan da paylaşırsınız...Daha da respect olsun diye hasır şapka çizilmişti ama birebir Luffy oldu diye tekrar kendi şapkasını çevrildi
Gerçi şimdi pek takipçisi olmaz kitleyi yakaladımı açın ama.
Bi sosyal medya hesabı mı açsanız siz bunları oradan da paylaşırsınız...Daha da respect olsun diye hasır şapka çizilmişti ama birebir Luffy oldu diye tekrar kendi şapkasını çevrildi
Herkese @limpsubishi ile çıkmış olduğumuz bu zorlu yolda bize destek olduğu için sonsuz teşekkürler ve saygılar
Carti,Jeno ve Evo'yu One Piece stilinde resmetmek istedik umarım beğenirsiniz tekrardan teşekkürler ??
Aklımıza geldi ama nedense ilk sayıdan sonra açmayı uygun gördük fakat belki de şimdi açmalıyız emin değilim açıkçası ??Bi sosyal medya hesabı mı açsanız siz bunları oradan da paylaşırsınız...
Gerçi şimdi pek takipçisi olmaz kitleyi yakaladımı açın ama.
Yavaş yavaş büyür ne olacak, forum dışından da takipçi olur belki görüp gelen. Bölümü beklemenize gerek yok aklınızda varsa.Aklımıza geldi ama nedense ilk sayıdan sonra açmayı uygun gördük fakat belki de şimdi açmalıyız emin değilim açıkçası ??
Bir gaza gelmedim değil yarın açabilirim aslında. Forumda Instagram hesabı paylaşmak yasak mı peki?Yavaş yavaş büyür ne olacak, forum dışından da takipçi olur belki görüp gelen. Bölümü beklemenize gerek yok aklınızda varsa.
Yok niye yasak olsun. Millet paylaşım yapıyor yani yasak olsa yapamazlardı.Bir gaza gelmedim değil yarın açabilirim aslında. Forumda Instagram hesabı paylaşmak yasak mı peki?
O halde yarın açıyorum hesabı teşekkürler.Yok niye yasak olsun. Millet paylaşım yapıyor yani yasak olsa yapamazlardı.
denizci karşimin ilk fanlarını unutmayın da :8Herkese @limpsubishi ile çıkmış olduğumuz bu zorlu yolda bize destek olduğu için sonsuz teşekkürler ve saygılar
Carti,Jeno ve Evo'yu One Piece stilinde resmetmek istedik umarım beğenirsiniz tekrardan teşekkürler ??
Liste hazırlıyorum her karakter için ve de sırayla fanlarını yazıyorum altına ?denizci karşimin ilk fanlarını unutmayın da :8
Ben fan değilim ama Carti'nin sever olarak başa yazabilirsin.Liste hazırlıyorum her karakter için ve de sırayla fanlarını yazıyorum altına ?