FSJ? Tianı dünyaya indirmeyi mi düşünüyorsun?Okuyupta pişman olmadığım aslında One Piece,Feng Shen Ji ve Berserk dışında bir seri yok.
Berserkte öyle kaldı![]()

FSJ? Tianı dünyaya indirmeyi mi düşünüyorsun?Okuyupta pişman olmadığım aslında One Piece,Feng Shen Ji ve Berserk dışında bir seri yok.
Berserkte öyle kaldı![]()
Düzgün yazsanaCümleyi tekrar okuFSJ,Berserk ve Op dışındaki hiç bir seri verdiğim zamanın karşılığını vermedi demek istedim.
Noblesse ve Bastard güzeldir aslında.Bleach. Onun dışında, okuduğum tüm manhwa ve webtoon'lar. Hepsine merak ederek başladım, bir süre böyle gitti ama hiçbiri devamlılık sağlayamadı. En başta Tower of God.
Island da çok iyidir.Noblesse ve Bastard güzeldir aslında.
Bak çelişiyorsun kendinle, Veritas 81 bölüm sürdü lakin her zerresinden keyif almışımdır, sonu da açık kaldı işte, bugünlerde hangi seri açık sonla bitmiyor kibütün serilerin kötü yanları var.
mesela bleachi kubo katletmiştir ve gerizekalı orihime var. ama aizen ve zaraki var.
narutoda, naruto cekilmezdir ama jiraiya ve itachi var.
fairy tail hentaiye baglamıstır ama erza var.
bu böyle giderde gider. yani her seride en azından bir arc, bir karakter için bile olsa heyecanlanmısımdır.
beni tek pişman eden ise, oncasının içinde sadece veritas olmustur. lan bir seri öylemi biter ?![]()