Bastard, Tower of God, Lookism, Sweet Home ( yeni başladı) , Annarasumanara, Dr. FrostTürkçede güncele yeni geldim. Çok zevkli bir seri. Okuduğum ikinci manhwa oldu. Bu seneyi manhwa senesi yapmak istiyorum. Tavsiyelerinizi alırım.
Teşekkür ettim.Bastard, Tower of God, Lookism, Sweet Home ( yeni başladı) , Annarasumanara, Dr. Frost
Tower of God direk başla derim.Teşekkür ettim.
Noblesse'i kim çeviriyorsa ilginç bir adammış. Soylular osmanlıca konuşuyorlar kurt adamlar öz-türkçe.
Bekleme kesin başla hiç pişman olmayacaksınBir arkadaşım bu seriyi okuyor. Bana da önermişti ama bir türlü başlayamadım. Sadece 2 bölümlük Ova'sı vardı onları izlemiştim baya hoşuma gitmişti. En kısa zamanda Manhwa'sına başlayacağım.
Arkadaşların söyledikleri haricinde Dice'ı öneriyorum o benim ilk manhwamdı ve ilk üçüme girmeyi başardıTürkçede güncele yeni geldim. Çok zevkli bir seri. Okuduğum ikinci manhwa oldu. Bu seneyi manhwa senesi yapmak istiyorum. Tavsiyelerinizi alırım.
Kurt kız derken kimi kastediyorsun lunarkımıSon okuduğum kısımlarda Raizel, Kurt kızın yarattığı akılsız canavarla dövüşüyordu. Sonrasında devam edemedim. Kaçıncı bölümlere denk geliyor bu olay söyleyebilecek var mı?
Bekleme kesin başla hiç pişman olmayacaksın