Aynen güzel olurdu ama seri o tarz fb ler vermiyor kötü yanı da buBende onu söyledim. Savaşarak lord oldu ama kimle savaştı onu görsek güzel olurdu
Aynen güzel olurdu ama seri o tarz fb ler vermiyor kötü yanı da buBende onu söyledim. Savaşarak lord oldu ama kimle savaştı onu görsek güzel olurdu
Bence yaşamıyorlardır ama bir ara flashback olarak görürsek fena olmazO değilde seri biticek hala Seira'nın ve Regis'in babalarını görmedik Yaşıyorlar mı diye düşünmüyor değilim.
Kesin göstermeli bence. Hatta diğer eski klan reislerini de göstersin Kertia ve Blerster gördük bir tek. Birde Gejutel var işte.Bence yaşamıyorlardır ama bir ara flashback olarak görürsek fena olmaz
Regis i bilmem de Seiranın ailesi ihanet eden klan reisleri tarafından öldürdü diye biliyorum. Regis in babası yaşasaydı ruh silahı büyükbabasında olmazdı.O değilde seri biticek hala Seira'nın ve Regis'in babalarını görmedik Yaşıyorlar mı diye düşünmüyor değilim.
İkisi de insanlar ve hain klan reisleri tarafından öldürülüyordu yanlış hatırlamıyorsam.Regis i bilmem de Seiranın ailesi ihanet eden klan reisleri tarafından öldürdü diye biliyorum. Regis in babası yaşasaydı ruh silahı büyükbabasında olmazdı.