Hatırlamıyorum ismini. Deney yapan kurt işte. Farklı farklı şeyleri birleştirip nihai bir canavar yaratıyordu.Kurt kız derken kimi kastediyorsun lunarkımı
Hatırlamıyorum ismini. Deney yapan kurt işte. Farklı farklı şeyleri birleştirip nihai bir canavar yaratıyordu.Kurt kız derken kimi kastediyorsun lunarkımı
Tower of God direk başla derim.![]()
Teşekkürler. Tower of God'a başladım, diğerlerini listeye aldım.Bekleme kesin başla hiç pişman olmayacaksın
Arkadaşların söyledikleri haricinde Dice'ı öneriyorum o benim ilk manhwamdı ve ilk üçüme girmeyi başardı
Hain Aile Reisi Roctis'in kızı Ignes'ten bahsediyorsun. Ignes'in yarattığı mutantla Raizel'in karşılaşması 443. sayının sonunda başlıyor.Hatırlamıyorum ismini. Deney yapan kurt işte. Farklı farklı şeyleri birleştirip nihai bir canavar yaratıyordu.
En başta çizimler yavan gelebilir ama serinin genel olarak evreni güzel. Çok geniş bir evreni var. Ben güç dengesini felan da sevdim. Ayrıca bunun dışında Mangaka'sı ayrı bilgilerde veriyor. KF'de güzel bir kütüphanesi var bunun oradan karakterler hakkında bilgi alabilirsin.Teşekkürler. Tower of God'a başladım, diğerlerini listeye aldım.
Teşekkürler.Hain Aile Reisi Roctis'in kızı Ignes'ten bahsediyorsun. Ignes'in yarattığı mutantla Raizel'in karşılaşması 443. sayının sonunda başlıyor.
GözüktüNe oldu buna yahu 1. ulu gözüktü mü ona göre okuyacağım.![]()