Bence de okuma zaten konu gene saptıHiç bir yorumu okumadım çünkü uzun geldiler gece gece okumak zor o yüzden kısa ve net;
Beni hem eğlendirip hemde mutlu ettiği için OP
Bence de okuma zaten konu gene saptıHiç bir yorumu okumadım çünkü uzun geldiler gece gece okumak zor o yüzden kısa ve net;
Beni hem eğlendirip hemde mutlu ettiği için OP
E ozaman Oda bir çok kişiyi öldürsün ardından Sabo'yu sana yonkou Kaido olarak çıkarsın çokmu hoşuna gider. Ölüm göstermiyor diye eleştirmek çok mantıksız.One piece iyi guzel de korsan cagindasin herkes guc gosterisi yapiyor kiliclar meyveler derken ortalik savas alani abi kac canlisiniz siz, koca seride net olarak ace wb rogerin olumunu biliyorum. He baskada vardir ama goze batan yok. Narutonun bu yonu one pieceye on basar. ama tabiki de one piece su siralar siksa da . . . (anime)
Ölüm üzerinden prim yapmak daha kolay,ace ölmeyeydi marineford bu kadar akılda kalmazı belki..ölmeyen karakterleri ilerde hikayeye nasıl katkı yaptıkları açık.ölüm değilde animede biraz daha kan-vahşet gorsek dah iyi olurduOne piece iyi guzel de korsan cagindasin herkes guc gosterisi yapiyor kiliclar meyveler derken ortalik savas alani abi kac canlisiniz siz, koca seride net olarak ace wb rogerin olumunu biliyorum. He baskada vardir ama goze batan yok. Narutonun bu yonu one pieceye on basar. ama tabiki de one piece su siralar siksa da . . . (anime)
Sabo'yu Naruto'daki Obito örneğine benzeterek söyledim yani daha açıklayıcı olması için konu ile ilgisi yok tabiki. Sadece anlamadığım şey ölüm olmamasına çok fazla takıyorsunuz. Ace ve Beyazsakal öldü ODA'ya bi sürü küfür ettim valla ulan bunlar ölürmü diye. Boşver ölüm olmasınSaboyla benim söylediğim ne alakası var. he sabo da ölememiştir kesin orası ayrı. Sen mantıksız diyosun ama o evrende bu kadar olay olurken hiç kimsenin ölmemesi sana çok normal mi geliyor onu tam anlamadım.