Bazen basketten bile önce teması kovalayıp faul alıyor. Bir de çok kuvvetli ve çok iyi bitiriyor yani pek olumsuz da etkilenmiyor bundan o yüzden çok etkili oluyor.Son 2 maçta benim gözüme acayip battı. Geçen maçta attığı sayıların yarısı zaten serbest atıştandı.
Çok iyi savunmacı ama hücum şekli hiç hoş gelmiyor bana genel olarak. Bir Harden değil tabi.Bazen basketten bile önce teması kovalayıp faul alıyor. Bir de çok kuvvetli ve çok iyi bitiriyor yani pek olumsuz da etkilenmiyor bundan o yüzden çok etkili oluyor.
Ben iptal. Ama troldür ya büyük ihtimal ağır saçmalamış çünkü
Bu arkadaş troll değil de opioid bazlı ürünleri çok kullanıyor bence. Başka yerlerde de bu tarz yorumları var çünkü.Ben iptal. Ama troldür ya büyük ihtimal ağır saçmalamış çünkü
Cousins bi tane bitir artık be ne vasıfsız adamsın, savunmada da sıfır. Çıldırttı.
Faul almaya fazla yönelmesi tabi benim de pek hoşuma gitmiyor ama Kawhi'yı çok severim yine de Karşısında kalabilen adam gibi savunmacı pek, yok o yüzden böyle istismar ediyor habire ve biz de izlemek zorunda kalıyoruzÇok iyi savunmacı ama hücum şekli hiç hoş gelmiyor bana genel olarak. Bir Harden değil tabi.
Belki hayatı troldür o zaman.Bu arkadaş troll değil de opioid bazlı ürünleri çok kullanıyor bence. Başka yerlerde de bu tarz yorumları var çünkü.