Integrale 6 Haz 2019 #3,673 Lowry sonunda kendini buldu. Kawhi böyle yardım alıyorken Gsw kolay kolay çeviremez maçı buradan.
yyolcu 6 Haz 2019 #3,674 Yıllar önce bi Juve-ManU maçı vardı o aklıma geldi. Nedved hariç neredeyse herkes sakattı ama onun önderliğinde saygı duyulası bi mücadele göstermişlerdi.
Yıllar önce bi Juve-ManU maçı vardı o aklıma geldi. Nedved hariç neredeyse herkes sakattı ama onun önderliğinde saygı duyulası bi mücadele göstermişlerdi.
Hidalg0 6 Haz 2019 #3,675 Draymon yoruldu ya savunması çok düştü o yapmayınca da takımın savunması 4 basamak filan aşağı iniyor.
Draymon yoruldu ya savunması çok düştü o yapmayınca da takımın savunması 4 basamak filan aşağı iniyor.
amaneden 6 Haz 2019 #3,676 GSW'nin Curry hariç 12'den fazla sayı atan adamı yok. Raptors'ın 12'den az atan ilk 5 oyuncusu yok.
Trapspringer 6 Haz 2019 #3,677 Ibaka seri blok dağıtıyor. Edit: Green ile Curry hala savaşıyor, yorulduklarına değiyor mu bilmiyorum ama takdire şayan mücadele ediyorlar.
Ibaka seri blok dağıtıyor. Edit: Green ile Curry hala savaşıyor, yorulduklarına değiyor mu bilmiyorum ama takdire şayan mücadele ediyorlar.