Basketboldan pek anlamıyorum o yüzden bir şeyi merak ettim. Kawhi'ye dokunmak yasak mı? Adam her potaya gittiğinde faul çalınıyor da.Ulan D.Green'in de sönük kalası tuttu şimdi. Adam yok oynasana şimdi. Cleveland'la beraber finallerde izlediğimiz en vasat takımlardan birini izliyoruz.
Gerizekalı hakemler.
Kawhi Harden gibi antipatik olmadığı için göze daha az batıyor ama onla yarışır faul kovalamak konusunda. Alma becerisinde de yarışır tabi.Basketboldan pek anlamıyorum o yüzden bir şeyi merak ettim. Kawhi'ye dokunmak yasak mı? Adam her potaya gittiğinde faul çalınıyor da.
Hakemler final serisini berbat ötesi yönetiyor. Her maç da böyle olmuyor, mesela konferans finallerinde böyle değildi.Beyler saçmalamayın her maç oluyor boyle ufak hatalar. Heraç hakemler facia demenizin bi mantığı yok robot degil adamlar
Son 2 maçta benim gözüme acayip battı. Geçen maçta attığı sayıların yarısı zaten serbest atıştandı.Kawhi Harden gibi antipatik olmadığı için göze daha az batıyor ama onla yarışır faul kovalamak konusunda. Alma becerisinde de yarışır tabi.