Nagatoyu da alamaz bence
Jiraiya filan var daha
Jiraiya falan işin hikaye kısmı. Mangakasını tanıyoruz, Jiraiya'yı sürekli kısıtlayacak sebepler buldu ama sennin moduna girebilecek vakti olursa anca denk gidebilir. ( Hasta olmayan İtachi için geçerli ).
Kabuto'da Orochimaru'nun gücünü gördük aslında, adam efsanevi 3lü arasında zirvede bence. Orochimaru ilk savaşta hafifa aldı diyelim İtachi'yi, bu adam serinin en zeki adamlarından biriyken Deidara'nın akıl ettiği şeyi mi yapamayacak. Güç çıkarımı yapabilen adam bir daha İtachi'ye yaklaşmıyor.
Mangada geçmez ama benim çıkarımım MS'lerin güçlerinin yönelimleri olduğu. ( Madara - İtachi - Sasuke için konuşuyorum. )
En fazla korkulan MS'ler bu adamlarda; Madara'nın Susanoo'su özelken Sasuke Amaterasu, İtachi ise Genjutsuda üstün.
Killer B'yi kuyruklusundan ayırmayı başardı genjutsu ile de Samehada kurtardı. Sonra demek ki Kisame ölmüş dedi. Genjutsusu ayrı seviye, tam sennin modu veya kuyruklu bile başlı başına yeterli değil. Ki İzanami'den bahsetmiyorum bile.
** En büyük eksisi ise hastalığı ardından çakrası. Ama hastalığının çakrasını ne kadar etkilediğini bilmediğimizden direk çakra fakiri diyemem.
Nagato'yu yendiğinde aldığı tek ciddi yardım oyalamalarıydı. Bunshin no jutsu ile kazanma şansı yüksek. Eksikliklerini iyi biliyor Nagato'nun.