Ben de savaşa kadar çok seviyodm ama savaşta biraz batırdı. Gerçi en son naruto vs sasuke hoşuma gitmişti@Yamato Senin Oden'e taş çıkarttığın yılda OP'un animede güncele gelmiş buna başlamıştım. Hala hatırlıyorum ilk izlediğim zamanda hissettiklerimi. Ne olursa olsun çok özel bir seriydi. Boşu boşuna çıkmadı bu alemde üç büyükler muhabbeti.
Kardeşinin diğer çocuklardan farkı ne? Tüm dünya savaş döneminde değildi bu arada, son savaş Minato zamanındaydı işte.Tarihini öğrenmeye çalışan insanlar vs tüm dünya savaş dönemindeyken ülkede iç savaş çıkarıp darbe yapmaya çalışacak insanlar
Güya “beni bi uchiha yensin, uchiha klanının adını bi uchiha temizlesin” bahanesiyle akraba kayırdı işte.Kardeşinin diğer çocuklardan farkı ne? Tüm dünya savaş döneminde değildi bu arada, son savaş Minato zamanındaydı işte.
Ama öyle olmuyo işte iç savaş çıksaydı konoha çok kan kaybederdi ve diğer köylerin hedefinde olurdu.Kardeşinin diğer çocuklardan farkı ne? Tüm dünya savaş döneminde değildi bu arada, son savaş Minato zamanındaydı işte.