Olay soykırım değil...Akainu ya laf eden itachi savunuyor
Olay soykırım değil...Akainu ya laf eden itachi savunuyor
Sadece karizmayla karakter sevilir mi?Olay karizma farkı...
Fırında patatace sevmeyen ne bileyimSadece karizmayla karakter sevilir mi?
@Death Knight itachi ve akainunun bir ortak özellikleri var benim için o da 1. olmaları ama biri baştan 1. diğeri sondan 1.
Ne peki ?Olay soykırım değil...
Şöyle bi fark var Itachi bizzat ufacık bebeklere kılıç sokuyor. Akainu uzaktan emir veriyor. Itachi büyük sapık.Sadece karizmayla karakter sevilir mi?
@Death Knight itachi ve akainunun bir ortak özellikleri var benim için o da 1. olmaları ama biri baştan 1. diğeri sondan 1.
Ortak bir hareket var doğru ama içinde bulundukları durumlar, kişilikleri ve hayata bakışları farklı. Üstelik akainunun her hareketi batıyo banaNe peki ?
Neden işte.Allah için babasız a*e için deme de ne dersen deOrtak bir hareket var doğru ama içinde bulundukları durumlar, kişilikleri ve hayata bakışları farklı. Üstelik akainunun her hareketi batıyo bana
İtachiden farklı olarak Akainu direkt masum insanları öldürmeye çalışıyo, mfde kendi askerini de öldürmeye çalışıyo, kendisine ters olan her şeyi yok etmek gibi iğrenç bir mantığa sahip, her konuşması da itici... tabii ace işin tuzu biberi. E tabi bir de fanus kafa yalakası... bu benim için yeterli...Neden işte.Allah için babasız a*e için deme de ne dersen de