Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Nami mi, Sanji mi?

Nami mi Sanji mi?

• Kullanılan toplam oy
    175
Hell Memories
Sky Walk
Blue Walk
Çift bacak Diable Jambe, daha ne göstersin ? :) Az da olsa k. haki ve b. hakisi var, koka yapamadığı için kokası gösterilmemiştir muhtemelen. :)
Bu ileride dünyanın en hızlı adamı olabilir ? :/ Ama kimse bilemeyecek , travestilerden kaçarken bu hıza kavuştuğunu adskhkasldjlasjd
Ulan harbi Oda sırf bu adamla yememiş içmemiş uğraşmış :/

Hell Memories
Sky Walk
Blue Walk
Çift bacak Diable Jambe, daha ne göstersin ? :) Az da olsa k. haki ve b. hakisi var, koka yapamadığı için kokası gösterilmemiştir muhtemelen. :)
Ofansif bir teknik hacı, çift bacak diable yapmaktan çok daha ötesi vardır diye tahmin ediyorum ben. Bellamy'nin koka yapabildiğini gördükten sonra Sanji'de olmaması ihtimali kalmadı benim gözümde

Zoronun 2. adam olduğunu kabulleniyorsun. Bende diyorum ki , Savaş gücü altında Zoroyu görüyorum. Zaten
Savaş gücü mevkisi Luffy ve Zoro ile kapanmış. Onun yerine 3. olarak Rotacıya misyon verilmiş.
Bu kadar basit işte. Sabahtan beri Sanji güçlü güçlü yahu anladık onu.
Ama yazar onu belirtmemiş işte. Demek ki herşey güç değil. Bazen bilgi de güçtür.

One Piece in ne olduğunu biliyor muyuz ? Belkide onu tetikleyecek bir rotacıdır ? Adamın bir bildiği var ki onu söylemiş.
Bu kadar Sanjiyi üstelemenin manası yok.

Ek olarak benimle içiyon mu la ? Tarzında aforizma yapma. Maharet efendi şekilde yazabilmekte.
Şeklini bozma :)
Durduk yere konu başlığını hatırlatmanın manası da yok. Anlaşamayacağız. Boşuna tartışmanın manası yok.

Monkey :D Luffy

Arkadaş şu adam karizması çizilecek adammı ya. Bk yere üstüne oynuyor Oda. Efsane bi geriş dönüş bekliyorum ben ne yeni bir tekniğini gösterdi Oda ne de koka yaptığını
Hocam daha önceki yorumlarınlada hem fikirim Nami daha kilit bir konumda olabilir fakat Sanji görünen olarak tayfada yaptıkları ile daha değerli bir üye çünkü artık güçler One Piece evreninin bile üstüne çıktı Sanji gibi hem zeki hemde savaş gücü yüksek biri doğal olarak kendini daha kilit noktalarda buldu artı şuan Sanjide gördüğümüz teknikler için 2 yıl zaman atlamasına gerek yoktu çoğunu bir arctada yapabilirdi

@tensei

Yorumu okudum ha işte şöyle kendine mantıklı geleni söyle. Yiyim 14 sene evvelki yorumunu. Bu adama Shanks'ın kolunu kestiren editör değil mi anasını satayım. Her zaman ilk düşündüğünü yapmıyor yani. Nami anca OPi bulur ama o OPi diğer korsanlardan koruyamadıktan sonra bulsan ne bulmasan ne. Diğer korsanlardan korurken de en fazla katkısı olanlardan birisi olacak Sanji. Ama Nami'nin korumada pek katkısı olmayak çünkü o bir çöp. Sırf o buldu diye Nami'yi 3. görüyorsa o mangakanın aklına tüküreyim.

@tensei

Yorumu okudum ha işte şöyle kendine mantıklı geleni söyle. Yiyim 14 sene evvelki yorumunu. Bu adama Shanks'ın kolunu kestiren editör değil mi anasını satayım. Her zaman ilk düşündüğünü yapmıyor yani. Nami anca OPi bulur ama o OPi diğer korsanlardan koruyamadıktan sonra bulsan ne bulmasan ne. Diğer korsanlardan korurken de en fazla katkısı olanlardan birisi olacak Sanji. Ama Nami'nin korumada pek katkısı olmayak çünkü o bir çöp. Sırf o buldu diye Nami'yi 3. görüyorsa o mangakanın aklına tüküreyim.
Mantıklı olan Canavar üçlü :/ Herkesin yorumuda genel olarak bu zaten :/
İstenende bu . Odanın açıklamasına bakınca Rotacının büyük bir misyonu var gibi geliyor.
Gerçi daha uzun yol var değişebilir fikirler.

Roronoa Zoro

@tensei

Tükürebilirsin istediğin kadar, fakat bu gerçekleri değiştirmiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık