BlackMask Cumartesi saat 23:51'de #521 Hoş bulduk kaizokuou. Son zamanlarda forumu boşladım ama özlettirmeme sevindim. Rica ederim, ne demek. İki versiyonu da ayrı güzel. Biri yazın araba sürerken kop kop, diğeri dediğin gibi enstrümantal bölümden dingin, biraz efkâr kafasında iken hoş.
Hoş bulduk kaizokuou. Son zamanlarda forumu boşladım ama özlettirmeme sevindim. Rica ederim, ne demek. İki versiyonu da ayrı güzel. Biri yazın araba sürerken kop kop, diğeri dediğin gibi enstrümantal bölümden dingin, biraz efkâr kafasında iken hoş.
Kenshiro Dün 01:31 da #523 Smoker dedi ki: Volkan Konak'ı kaybetmişiz. Genişletmek için tıkla ... Gece gece tatsız bir haber oldu. Allah rahmet eylesin.
Smoker dedi ki: Volkan Konak'ı kaybetmişiz. Genişletmek için tıkla ... Gece gece tatsız bir haber oldu. Allah rahmet eylesin.
BlackMask Dün 12:15 da #524 Smoker dedi ki: Volkan Konak'ı kaybetmişiz. Genişletmek için tıkla ... Adamın konser öncesi bir hayranıyla olan paylaşımını gördüm. Çok tuhaf... Bir varsın, bir yoksun. Gerçek evet ama çok acı... Allah rahmet eylesin.
Smoker dedi ki: Volkan Konak'ı kaybetmişiz. Genişletmek için tıkla ... Adamın konser öncesi bir hayranıyla olan paylaşımını gördüm. Çok tuhaf... Bir varsın, bir yoksun. Gerçek evet ama çok acı... Allah rahmet eylesin.