Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

• Hayır, teşekkürler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Hoş geldin. Evet, belki karışıklıktan ötürü de olabilir ama en büyük sebep bence son zamanlarda Eurovision'un eski heyecanını kaybetmesi. Hep aynı ülkeler etrafında dönüyor, yine İsveç kazanmaya yakın. Bir de son zamanlarda şaka temalı şarkıların halk oylamasında yerini fazla alması, sahneyi coşturması bu tür şarkıları artırdı ve kalitesizleştirdi, 2008 yılı gibi oldu. Bazı ülkelerin ne yapsa da final yüzü görmemesi etkenir var ki yarı finallerde jüri varken Azerbaycan, Karadağ vs. şansı oluyordu. San Marino için de geçerli. Aslında bu şartlarda kesin finalde denilmesi lazım ama ülkeden ötürü şans verilmiyor. Bu sistemle Romanya, Bulgaristan gibi ülkeler küstü. Böyle giderse bu saydığım ülkeler de kenara çekilecek.
hoş buldum.
sonuçta eurovision, avrupa ülkelerinin uyumunu arttırmak için düzenlenen bir eğlence programı olsa da puanlama sisteminden tut politik duruşuna kadar pek çok konuda sorunlu bir organizasyon ama organizasyon tatmin edici olduğu sürece çok da dile getirilmiyor bu sorunlar. misal geçtiğimiz yıl da sorunluydu ama çok iyi olduğu için şarkılar, bu sorunlar göze batmadı böyle giderse sorunlu taraflarını daha çok konuşulan bir format haline gelecek.

@BlackMask Sana mesaj atılamıyor da Hector rumba tarzı 2000lerde çalan bir şarkı arıyordum. Sözsüz bunun gibi. Müziğe ilgin var diye sordum.
Sorabilirsin. Hector Rumba'ya benzer 2000'lerde çalan melodik tekno şarkısı arıyorsun, değil mi? Araştırayım, ona göre bulduklarımı paylaşırım.

hoş buldum.
sonuçta eurovision, avrupa ülkelerinin uyumunu arttırmak için düzenlenen bir eğlence programı olsa da puanlama sisteminden tut politik duruşuna kadar pek çok konuda sorunlu bir organizasyon ama organizasyon tatmin edici olduğu sürece çok da dile getirilmiyor bu sorunlar. misal geçtiğimiz yıl da sorunluydu ama çok iyi olduğu için şarkılar, bu sorunlar göze batmadı böyle giderse sorunlu taraflarını daha çok konuşulan bir format haline gelecek.
Kesinlikle haklısın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık