Birinci Brook, ikinci Sanji.@Smoker emeğine sağlık.
Bir sorum var. 50 metrelik koşma yarışında Luffy 3. olurmuş yazıyor, 1. Sanji herhalde ikinci kim?
Ben sen yazdın sandım. Kim yazdı bunları?Sevgiyle alakası yok, kaynakta ne yazıyorsa onu çevirdim.
Wikia editörleri yazmış, ben de Türkçe'ye çevirdim. Yazının en altında kaynak da vermiştim oysa.Ben sen yazdın sandım. Kim yazdı bunları?
Hiç dikkat etmedim. Hayırdır Smoker Luffy'i seviyorsun dedik. Küfür etmişiz gibi tepki verdin.Wikia editörleri yazmış, ben de Türkçe'ye çevirdim. Yazının en altında kaynak da vermiştim oysa.
.- Bir okur Oda'ya Luffy'nin düşmanlarını neden öldürmediğini sormuş, Oda ise bunun bir ahlak meselesi olmadığını, kötüleri suçlarından dolayı cezalandırmakla ilgili olduğunu söylemiştir. Oda'ya göre kötü adamları öldürmek onlara yapılan bir iyiliktir, hayallerinin mahvolduğunu görmek için yaşamalarına izin vermek daha iyi bir cezadır
Luffy'yi severim, iyi karakterdir. Fakat aynı miktara yakın yazı Zoro ve Sanji konularında da var, o zaman benzer şeyler söylenmemişti.Hiç dikkat etmedim. Hayırdır Smoker Luffy'i seviyorsun dedik. Küfür etmişiz gibi tepki verdin.
Onların ki de fazla da burada neredeyse her yönüyle incelenmiş. Aşağı çeke çeke bitiremedim. Bana baya uzun ve detaylı geldi. Kaynakçayı da görmeyince bir de sen bu ara boş zamanım vardı diyince acaba sen mi o kadar yorumladın diye düşündüm. Ama bunun çevirisi bile uzun zor iş. Eline sağlık.Luffy'yi severim, iyi karakterdir. Fakat aynı miktara yakın yazı Zoro ve Sanji konularında da var, o zaman benzer şeyler söylenmemişti.